fredag 1 september 2017

Minus på vågen!

Tänk att man kan bli så glad över att vågen visar - 0,6 kg från igår! Det är första gången på evigheter som den inte har visat ett påslag på minst ett halvt kg. Det betyder att det går åt rätt håll bannemej! Äntligen, äntligen kanske det rättar till sig i systemet så småningom 😊.
Magen har krånglat hela natten och det har inte blivit mycket sömn. Var vaken vid 06:30 när Emelie åkte till skolan men efter att ha tagit mina mediciner somnade jag så snart hon stängde dörren. Vaknade sen 10:15! Skönt att ha sovit några timmar. Tro det eller inte men jag gick upp och förberedde frukost och gick och la mig igen. Tänker lugga och såsa bort en timme till innan jag äter frukost och sen ska jag ut på promenad. Tänkte tillbringa hela dagen, eller det som är kvar av den, utomhus. Promenera lite, plocka något i odlingarna, skörda lite örter.... ja, småpula lite. Sen kommer min kära mor och far på eftermiddagen ❤️.

Önskar er alla en härlig dag 🌺


6 kommentarer:

 1. Toppen Carina, verkar absolut som det vänt för dig. Själv har jag fått cytostatika idag och det förbaskade kortisonet. Nu ska vi ha en bra helg tycker jag.//Ullis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det tycker jag med att vi ska ha! 🤗❤️

   Radera
 2. Underbara nyheter och va härligt att du kommit hem vännen.
  Stor kram och en riktigt trevlig helg.
  /Kia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack det samma till dig Kia, kram

   Radera
 3. Härligt att höra att det går framåt! Kram Annika!

  SvaraRadera