onsdag 13 september 2017

Å så sämre igen

Hade gått upp 1,1 kg i morse ☹️. Har varit jättesvillen hela dan och är fruktansvärt trött. Var till vårdcentralen på förmiddagen och tog prover inför läkarbesöket på fredag. Jag skulle få betala 100 kr och när jag undrade varför jag får betala för provtagning i Sala men inte i Västerås sa hon att det är kostnadsfritt om proverna är inför ett läkarbesök! Jaha! Men det är ju det! Ja men då måste du upplysa on det säger människan. Vore det inte hennes ansvar att upplysa om det och inte bara ta betalt? Hur ska jag rimligtvis kunna förstå det om ingen säger nåt? Ja ja nu vet jag iallafall och slapp betala.

Åkte sjukresa till och från vårdcentralen. När jag skulle hem fick jag åka med en chaufför som satt och höll på med sin mobiltelefon samtidigt som han körde bilen😳. Efter en stund sa jag till honom att jag skulle föredra om han tittar på vägen. Han flinade och sa ja ja men fortsatte att hålla på med mobilen. Jag sa till honom att stanna bilen och göra klart det han behövde göra! Han sa att han var klar och lägger mobilen i knät, och sitter sen och glor ner i knät större delen av resan. När vi kommer till Ljömsebo gasar han på i 50 km/h varpå jag påtalar att det är 30 km/h på området. Han saktade då ner till 40! Jag har åkt med honom förut och han körde för fort då med, vilket jag sa till om. När han den släppte av mig rivstartade han och gasade på som fan när han åkte! Jävla idiot! Jag ringde till Sala taxi och sa till. Den chauffören vill jag inte åka med igen!

Nu ikväll har jag riktigt ont i ryggen. Har svullnat upp även där nu, av vätska. Är alldeles bulig över ländryggen ☹️. Känner mig febrig men har ingen feber. Jag är så less på det här, så less, så less.....Vill bara att dagarna ska passera så att det blir en ny dag med förhoppning att må bättre.


2 kommentarer:

  1. Oj vilken skräckfärd du blev utsatt för. Bra att du sa ifrån, så där får det inte gå till. Så jobbigt du har med vätskan men det mängden kan säkert variera pga olika faktorer. Vad jag förstår så fyller det inte på sig i buken i samma omfattning och det tyder väl ändå på att cytostatikan gör sitt jobb. I morgon får du träffa "din" läkare hoppas jag och då får hon svänga med sitt trollspö. Kanske kan det ändå bli aktuellt att tillföra albumin i detta läge. Ha en bra dag//Ullis

    SvaraRadera
  2. Det är rätt, att det inte verkar fylls på lika mycket i buken.
    Jag ser mycket fram mot läkarbesöket i morgon och hoppas hon kan komma med någon briljant idé. Kram ❤️

    SvaraRadera