måndag 11 september 2017

Uppfinningar Och annat

Ikväll när jag skulle klä av mig tog det stopp! Jag nådde inte ner så att jag kunde ta av mig byxorna och fick göra sådär som småbarn gör, trampa ur benen ur byxorna på golvet. Sen ska dom på i morgon igen....då går det inte att göra så. Hur fan ska jag gå på mig kläderna? 😳 Jocke har klurat lite och har en idé 😊. Linor från taket och klädnypor i en hissanordning, så ska jag nog få på mig trosor och byxor. Återstår att hitta en lösning för strumpor.....Jocke googlade och det finns ställningar att köpa. Fy fan säger jag, att ens behöva fundera över detta!

Jag vill ha tillbaks mitt liv. Ett liv, värt att kalla liv. Från sängen till soffan, från soffan till sängen och där emellan något stop på toa eller i köket....det är verkligen ingen kvalitet på det här just nu. Självklart är jag glad och tacksam över att få vara hemma. Att få vara nära min familj. Det betyder mycket, det betyder mest ❤️.

Igår var jockes bror med fru och barn här. Dom hade "tagit hand om" Emelie i helgen, fyllt hennes tillvaro med lite glädje och skoj, vilket vi uppskattar så mycket. Hanse hjälpte oss också med uterummet, fixerade nån balk eller vad det nu var, så att huset ska stå still. Erika fixade här i köket med mat, disk och kaffe. Det bara vällde över mig sån enorm tacksamhet över att ha dessa människor i mitt liv. Jag är lyckligt lottad som har så många underbara människor omkring mig. Tack för att ni finns 🙏.

Funderar starkt på att gå över på enbart grönssksjuice några dagar. Det borde väl underlätta för kroppen? Blir som en detox, som inte belastar kroppen med fibrer osv utan bara tillför ren näring. Kommer att hungra i några dagar men om det underlättar är det klart värt det. Ja, så får det banne mig bli!

God natt mina vänner❤️

2 kommentarer:

  1. Det finns jättebra strumppåtagare man kan få av arbetsterapeut alt köpa på Apoteket eller höra med vårdcentralen. Minn man hade otrolig nytta av denna praktiska lilla pryl när han bröt lårbenshalsen.😔 / Annika

    SvaraRadera