torsdag 21 september 2017

Helt färdig

Angelica och Roger bjöd på mat och kaffe och jag hade en jättemysig eftermiddag. Angelica skjutsade mig hem vid 16:30, jag stupade i säng och sov sen till kl 20. Tittade på Idol och gick och la mig igen. Har ont i kroppen, öm i huden över hela kroppen. Vet inte om det har med cyton att göra, eller om det är nåt annat jävulskap på gång. Blysänken i kroppen ☹️. Orkar inte.... så trött på detta. Det här är inget liv. Kanske borde vara tacksam över att jag iallafall får vara med, men det är svårt att känna så ibland. Att släpa mig igenom varje dag, vad är det för glädje med det? När varje dag handlar om att dagen ska ta slut så att jag förhoppningsvis ska må bättre, orka, känna glädje osv.....livet är just nu en enda lång kamp.

Jag vill ha tillbaks mitt liv! Vad är meningen med det här? Någon sa till mig här om dagen: "kom ihåg att allting som händer är förutbestämt vad vi ska gå igenom och uppleva"! Ja man kan ju undra varför isåfall, om det nu är så.

Nu ska jag sova igen. Längtar efter mina barnbarn så det gör ont. Ska drömma om dem små älskade liven ❤️❤️❤️.

Allt gott ❣️

4 kommentarer:

 1. Det är tufft när man inte känner igen sig själv Carina. Nu har ju du varit jättedålig så det är inte konstigt att du är trött. Vad jag förstår är det på väg att vända, du har inte så ont och vätskan minskar för varje dag. Cytostatikan gör sitt jobb alltså! Du måste låta det ta sin tid, du har ju legat i sängen i flera veckor och konditionen måste vara i botten. Jag känner igen denna förlamande trötthet från när jag hade tarminfektion pga tarmfickor och från hjärtsäcksinflammationen. Cancersjukdomen i sig kan också ge speciell trötthet sk fatigue. Cytostatika blir man inte piggare av heller, precis som Morfin men det tar du väl inte så mycket längre? Du ska se att krafterna återkommer så sakta och du orkar röra på dig mer då kommer du att känna dig bättre. Kram//Ullis

  SvaraRadera
 2. Jo det går ju framåt med både vätska och smärta, det har du rätt i. Tack för att du påminner mig om det som är positivt, det är lätt att fastna i surdegsträsket 😏. Jag knaprar en del morfin fortfarande, framför allt den långtidsverkande, morgon och kväll. Inte så ofta jag behöver något utöver det, det är skönt.
  Stor kram till dig Ullis ❤️

  SvaraRadera
 3. Av Paclitaxel kan man få ont ikroppen, den egna kroppen kan kännas väldigt obekväm. Styrkekramar till dig!
  Sofia

  SvaraRadera
  Svar
  1. ❤️❤️❤️ Tack och kram

   Radera