onsdag 27 september 2017

Hemmadag idag

AH-teamet ringde kl 9 och ville komma på besök kl 11. Jag hann fixa lite med mina vitaminer och örter innan och satt på en panna kaffe. Sen var jag slut! Har fortfarande inte mycket till energi ☹️. När teamet kom fick de syn på mina örter, mariatisteln på bänken, och frågade vad det var. Jag talade om att jag är intresserad av alternativmedicin och läkeväxter. De grymtade något och sa inget mer. Inget intresse där inte, men heller inget negativt antiprat, vilket var skönt.
Dom gick igenom vad dom kommer att kunna hjälpa mig med och vi kunde konstatera att just för tillfället är det inte så mycket. Vi ska göra en avstämning på onsdagar och blir det något där emellan hör jag av mig. Trevlig läkare och sköterska. Läkaren tig lite kontroller, puls och blodtryck och det såg bra ut. Hon klämde på magen och lyssnade på lungor och hjärta. Magen kändes inte vätskefylld men lungan på höger sida var svagare än den vänstra. Det kan bero på vätska men kan lika gärna vara då att den inte återfått full funktion sedan tappningen. Vi hoppas på det senare!
När teamet gick var jag helt slut. Åt lunch och la mig för att vila en stund. Vaknade av att Jocke kom hem 17:30!

Blev ingen promenad idag. Får ta en i morgon istället. Högst på prioriteringslistan står att betala räkningar och sen en promenad. Det SKA göras helt enkelt. Sen skulle jag vilja och behöva ta reda på fröna från min Mariatistel. Trodde alla var förstörda men upptäckte att de flesta var ok. Så de vill jag ta reda på innan de blir förstörda!

Efter att jag vaknade på EM i dag hade jag ont i höger sida igen ☹️. Jag hoppas verkligen det inte är vätska i lungan igen. 🙏 Om någon där uppe tycker om mig kan det väl få vara bra en stund nu! Jag behöver det. VI behöver det! Please 🙏

Allt gott❣️

2 kommentarer:

 1. Inte så konstigt att du är trött när du kommit hem, på sjukhuset har man ju helservice. Du kommer nog succesivt att bli piggare och man känner sig friskare hemma!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har du så rätt i 😊. Kram

   Radera