måndag 25 september 2017

Buktappning idag

Ja då var det dags igen 😩. Buktappning, för vilken gång i ordningen? Jag vet inte, men det börjar bli några stycken. Bad om, och fick samma premedicinering som vid lungtappningen. Det var första premedicineringen som var värd namnet. Ska ta dem snart och risken finns att jag somnar. Jocke är på väg för att hålla handen ❤️.

Jag hoppas att allt flyter på nu så att jag får cyton på eftermiddan och sen kan åka hem! Och, jag hoppas att detta är sista tappningen! Nu måste cyton göra sitt jobb! (Om det inte är så som den empatiske läkaren sa, att cyton kommer att sluta ha effekt).

Jag tycker att jag är piggare. Har fått lite mer krafter och vill ur sängen! Det känns som att det går åt rätt håll just nu, om jag ska gå på hur jag mår och känner mig. Hoppas, hoppas.....

Ni får ha en bra dag! Hoppas ni gör lite mer lustfyllda aktiviteter än vad jag ska göra 😘 Kram ❤️

6 kommentarer:

 1. Lycka till nu.! Hoppas att du får cytostatika och sedan åka hem. Viktigt för dig att komma hem.
  Kanske det börjar vända nu. Om cyton börjar tappa effekt så kanske man byter sort. Det måste ju finnas alternativa vägar.
  Skönt att höra att du mår bättre.
  Kram Annika. 💞

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo då det finns andra sorter, jag var lite ironisk mot läkaren som jag anser uttrycker sig så korkat vid fel tillfällen.
   Ja jag hoppas jag får åka hem idag. Behöver det. Börjar känns mig hemma här och det är inte bra 😂

   Radera
 2. En positiv känsla att du känner dig lite piggare och är trött på sängen. Tror stenhårt på att du snart är på benen vännen. Stor kram från mig!!
  /Kia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Kia. Jag vill tro som du 😊 Stor kram ❤️

   Radera
 3. Tack för att vi får följa dig Carina! Hoppas du får mysa hemma ikväll!
  Kram

  SvaraRadera