söndag 17 september 2017

Jobbig natt

Har sovit ganska dåligt i natt då jag vaknat många gånger. Det är gaser och sura uppstötningar som håller mig vaken. Kl 6 i morse slog det mig att jag ju faktiskt hade kunnat be om något, framför allt mot magsyran 😳. Fick det nu på morgonen och det brukar hjälpa en stund.
Alla kontroller vad UA i morse. Temp på 37,4, som är förhöjd för att vara mig och det är nog därför jag mår som jag gör. Syresättningen låg på 94 och det är "bra" men jag vill ligga på 97-98 vilket jag brukar göra. Nu rör jag ju inte på mig så det är ju inte konstigt att det ligger lägre. Blodtrycket låg på 123/87 så det känner jag mig nöjd med.

Nu ska vi snart fortsätta tappa urvätska. Lite rädd att kramperna ska komma tillbaks men håller tummarna att det går bra.

Nu ska jag blunda en stund !

2 kommentarer:

  1. Jobbigt för dig Carina med dålig sömn, det tar ju också på krafterna. Jag håller också tummarna att tappningen går bra och att du inte får den hemska smärtan. Det är en biverkning av morfinet som gör att tarmarna jobbar sakta vilket leder till förstoppning. Tänker att det även drabbar magsäcken som tömmer sig långsamt som du beskrivit. Hur känns det annars med vätskan? Har svullnaden minskat? Ha det så bra//Ullis

    SvaraRadera
  2. Svullnaden minskar lite när jag får furix men är snart tillbaks ☹️. Är fortfarande svälld över magen och känner att det finns Ascites kvar men det rinner inte längre. Dränaget får sitta tills i morgon så får vi se om det kommer nåt mer.
    Ha det gott ❤️

    SvaraRadera