torsdag 28 september 2017

Lite energi

Idag när jag vaknade köndecjag mig som en mosad brun banan. Klev upp på vågen, som visade minus, så det kändes bra. Kände mig seg hela förmiddagen. Seg, trött och tung i kroppen. Provade att göra den där fina melon-och kiviglassen som jag la ut bild på härom dagen, men det gick inget vidare! Blev bara en stor isklump av allting men jag hällde i lite yoghurt och mixade så det blev gott 😊. Hade det eminenta nöjet att betsla räkningar och vilade en timme.....eller var det två. Vaknade iallafall vid kl 16:30 och gick ut. Tänkte ta en promenad men hamnade i växthuset och började röja med mina plantor. Fick skäll av Jocke när han kom hem, som tyckte att jag kunde samla ihop energi innan jag gör av med den typ, men det gick faktiskt bra. Jag tog det lugnt och det fick ta tid och även om svetten sprutade så kändes det ok. Om det hade varit för två dagars en hade det inte funnits på kartan att jag fixat att göra det jag gjorde idag, så helt klart går det åt rätt håll! Tack 🙏 för det!

I helgen kommer mina barn hem och hälsar på. Daniel fyller år idag (grattis Danne 💫🌺❤️🎊💫) och ska firas här hemma. Det blir lite uppdelat med när syskon och andra kommer så det blir en späckad helg. Jag har förvarnat att jag kommer att inta soffläge så det är de inställda på 😂. Och Jocke han åker och fiskar med ett gäng killar, vilket varit bestämt sen länge. Så ja, det blir en spännande helg. Och en helg där depåerna kommer att fyllas på med energi genom närvaro av älskade nära och kära! Det finns inte mycket som slår kraften i det 😊.

Apropå energi så har jag fått en gåva som jag ser så enormt mycket fram mot att använda. Jag har tidigare berättat om änglarcjagcharci mitt liv och ännu en gång har denna ängel satt sitt avtryck ❤️. Jag och Jocke har fått guldbiljetter på Wallmans i Stockholm, inklusive en fyrarätters middag! Det var egentligen bokat tills på lördag men biljetterna gick att boka om. Jag hoppas verkligen att vi kommer att kunna åka! Att jag får vara tillräckligt pigg så att jag orkar. Förra året vid den hör tiden hade vi biljetter till en teaterföreställning i Stockholm som vi fick avboka, så den här gången hoppas jag verkligen, verkligen att vi kommer iväg. Om två veckor har vi bokat. Lagom så att cellisarna har tagit ordentligt så att vätskan förhoppningsvis håller sig borta och denna lördag är under behandlingsuppehållet, så jag ur behandlingssynpunkt är som piggast och känner minst av biverkningarna. Tusen tack underbara Lotta, för ditt stora hjärta, din generositet och din enorma omtanke! ❤️ Vi skulle verkligen behöva komma iväg på detta och bara njuta av tillvaron en stund, glömma allt vad sjukdomar och elände heter och bara vara vi. ❤️

Nu ska jag sova och samla kraft och energi till i morgon, en ny dag! Allt gott till er ❣️

4 kommentarer:

 1. Vilken toppenLotta! Jag håller tummarna för att ni kommer iväg och kan njuta ordentligt. Wallmans är ju så bra! Det är härligt att läsa, att du är piggare, nu måste det fortsätta så, ska vi bestämma det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det tycker jag att vi gör Maud! Inga bakslag nu, bara starkt sikte framåt 😊❤️. Kram

   Radera
 2. Härligt att läsa om allt trevligt du har framför dig! Hoppas att krafterna infinner sig och att du orkar med allt! Ha det bra! Kram Annika.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är ju den lilla detaljen också 😊. Hoppas det fortsätter åt rätt håll 😊. Kram ❤️

   Radera