tisdag 12 september 2017

Fästing! / tappar hår

Valnar i morse och går på toaletten. Har flera små skorpor på magen efter buktappningarna men reagerar på att det ena satt på ett konstigt ställe. Tänkte först att det beror på deformeringen av kroppen pga vätskan, men inser snart att det är en FÖSTING! 😩. Snälla, vad är det frågan om? Finns det INGEN gräns för hur mycket skit man ska utstå? Fattas bara att jag får borelia också! Eller varför inte TBE? Eller både och!!!

Men fästingjäveln fick vad han tålde! Han hade bitit sig fast och börjat suga, men var DÖD! Cellgifterna blev väl för mycket på den lilla kroppen. Så vad säger detta? Jo, cellgifter är dödande! Och cellgifter funkar som fästingmedel! 😂 Skönt å sido, men det måste ju ha varit cellisarna som tog livet av fästingen!

Nu börjar håret falla! Redan. Lossar mycket också. Dags att ta fram trimmern snart 😏

4 kommentarer:

 1. Det här var ju lustigt men jag hittade för en timmer sen en mycket liten fästing som just bitit sig fast strax ovanför armvecket. Den levde men var lätt att ta bort. Får hoppas vi klarar oss från fästingburna sjukdomar. Tråkigt för dig med håret som faller men det är ju ett pris man får betala, bara cytostatikan hjälper så... Det är nog dags för dig att trimmas, snart är det min tur också. Kan berätta något cancerrelaterat som är positivt också mitt i allt det trista. Mitt ca 15-3 har sjunkit från 19 till 16, får hoppas det beror på strålningen. Ha det bra//Ullis

  SvaraRadera
 2. Åh dessa kryp 😝.
  Härligt att markören sjunkit! Så lågt har jag inte legat sen jag blev sjuk. Du ligger ju under normalvärde! Grattis 😊❤️

  SvaraRadera
 3. Ullis! Glädjer mig över dina fina värden! Härligt! Kram Annika 🐞

  SvaraRadera