tisdag 20 december 2016

Kreativ dag

Idag har jag fått en hel del gjort. Jag har lagt in sill och rödbetssallad. Jag har bakat blåbärsmuffins och kakor. Jag har också varit till Sala och klippt mig! Ja jag gick till frissan Helen 😊 Dels var det lite för långt och sen var det lite tofsigt. Nu är det riktigt snaggat igen! Jag sa till frisören att klippa jämns med hennes fingrar och när hon klippt halva huvet slog det mig att håret kanske är så tunt nu så att det lyser igenom och då är det kanske bra att spara nån cm extra. Men få var det ju för sent. Nog är det glest men det blev ok.

Var till vårdcentralen också för att lämna prover. När jag satte mig i stolen slog det mig att klockan var mycket och jag frågade sköterskan vilken tid provsvaren är klara i morgon. Som jag befarade skulle dom inte vara klara förrän i morgon eftermiddag. Jag ska få behandling kl 10, så det gick inte ihop. Jag ringde avdelningen och efter att sköterskan pratat med en läkare bestämdes att jag går lämna prover i Västerås i morgon bitti och säga till labb att det ska analyseras akut. Ja jag lärde mig nåt av det här också.....var ute i god tid 😊

Var sen till stallet med Emelie som red dubbellektioner idag. Det är KALLT i stallet och att sitta i två timmar i ridhuset gjorde mig djupfryst. När vi kom hem gjorde vi kebabsallad, det var supergott!

Nu är jag fullständigt mör i kroppen. Jag hoppas det inte är något som ska bryta ut. Känner mig jättetrött och tung i kroppen och nyser! Mer ingefärsshot och C-vitamin 😊

Nu Bachelor och sen sängen! I morgon är det som sagt behandling. Första av tre, som förhoppningsvis blir de sista. Känner av magen lite men vet inte riktigt vad det är. Det känns som magen blir proppfull snabbt och nu är jag även lite öm över magen...... kan vara vätska igen men vikten är fortfarande ok. Det är i och för sig nästan 2 kg upp sen senaste tappningen den 29 nov, men den har ju också varierat en del.... ja det visar sig vad det är tänker jag.2 kommentarer:

  1. Hur gör du ingefärsshoten? Tänkte testa men vill ha ett bra recept och du verkar kunnig :-)

    SvaraRadera
  2. Tack 😊 Jag tar 2 L vatten, river ner ingefära, stora som två rejäla tummar. Sjuder detta på max70 grader i 2-3 timmar, minst. Pressar sen ner citronsaft från två citroner. Det är grundreceptet för mig. Ibland pressar jag i vitlök, ibland cayennepeppar och ibland både och. Jag använder inte honung men det kan du också ha i. Viktigt att vattnet inte är varmare än 40 grader när du har i honungen för att bevara nyttigheterna.
    Sila av och förvara i kylskåp. Håller i minst två veckor i kylen.
    Lycka till!

    SvaraRadera