torsdag 8 december 2016

Behandling nr 6

Så, nu har jag gjort klart kur 2, dos sex. Nu är det en uppehåll i två veckor, tills nästa kur startar den 21dec. Vi pratade om att eventuellt hoppa över första behandlingen då det är julveckan, men jag bestämde mig för att vi kör på som tänkt. Jag vill ha mina doser så magen blir helt bra, röntgen visar regress och jag kan sluta med cellgifterna igen. Det är mitt mål och jag lääääängtar verkligen efter att sluta med cellgifterna och avgifta kroppen på alla sätt jag kan. Om allt vill sig väl kan jag få en period  där det är lugnt, där jag mår bra och har ork och energi. Och att kroppen kan få vila från gifter och bara fyllas på med stärkande och välgörande medel. Ja, det ser jag fram mot.

Behandlingen idag gick bra. Sjuktaxin hämtade med redan 9:25 och jag hade tid kl 11 så jag var där tidigt. Fick komma in 40 min tidigare så jag var klar redan kl 13. Tydligen får jag kortison och tavelhylla intravenöst på avdelningen för att jag tidigare haft en allergisk reaktion men nu har det gått så bra så jag fick frågan om jag ville ta dessa hemma istället och på så sätt korta ner tiden på avdelningen med ca 1 timme. Vi bestämde att fortsätta som vi gör tills vidare så ska jag fundera på den. Egentligen ser jag ingen vinst med att ta medicinerna hemma eftersom det innebär att jag kommer att bli jättetrött utan att kunna sova istället....på avd kan jag ju sova en timme när jag är som tröttast men tar jag den hemma kommer jag att behöva åka hemifrån när jag är som tröttast istället.....ja det tål att tänka på, det är mycket med det där 😊 Men nu är det ju inte så många gånger kvar, förhoppningsvis.

Mor och far kom till avdelningen och hämtade mig idag och så körde de mig hem för Jocke skulle jobba över, var det tänkt. Fick en stund med mor och far och det var som vanligt mysigt ❤️ Tack för skjutsen och för att ni finns! ❤️❤️❤️

Nu under kvällen har jag drömt mig bort lite genom att titta på resor i februari/mars. Det var inte det lättaste dock då det dels strulade med nätet och sen fanns det knappt några resor. Jag läste lite om villkoren för reseförsäkring och avbokningsskydd och det tändes ett litet hopp då det stog att man har rätt att boka av om man blir sjuk eller blir försämrad i sjukdom som gör att man inte kan resa. Om det inte finns nån regel som undantar kronisk sjukdom, så kan det vara så att vi kan avboka och få pengarna tillbaks om jag blir dålig. Det skulle innebära att vi kan boka NU! 😊 Jag vill, jag vill, jag vill! Ska ringa Ving i morgon och fråga vad som gäller. Det verkar ju som att avbokningsskyddet gällde redan känd sjukdom som förvärras, men det kan finnas nån hake! Förmodligen gör det det.

Nu ska jag försöka sova! Jag böt resårmadrass igår och sov jättedåligt natten som var. Hoppas det är en inkörningsperiod bara. Vi har använt tempur bäddmadrass till vanliga resårmadrasser men har nu börjat använda tempus resårmadrass också (igen) men sängen blir stenhård och jag sov som sagt inte mycket natten som var. Hoppas på bättre sömn inatt! 😴

Ha det bäst! ❤️❤️❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar