fredag 23 september 2016

Magen bättre

Igår när jag vaknade kändes det riktigt bra i magen men skenet bedrog. När jag varit uppe en stund började det göra ont igen men inte värre än att jag tog mig till Eskilstuna och Hälsokällan. Hon satte nålar som skulle stimulera matsmältning och tarmarbete. Fick nålar i öronen för första gången. Det var nog tur att hon inte förvarnade mig för då vet jag inte om jag vågat. Fick nålar både runt och i örat, det gjorde inte det minsta ont.

Mådde pyton resten av dagen. Ont i både mage och rygg. Kändes verkligen skit! Mot kvällningen kändes det något bättre. Har sovit största delen av natten och när jag vaknade kände jag mig skapligt bra. Börjar nu få ont i huvet.... Why not? Ligger med vetekudde och hoppas det släpper. Ska åka på dagskryssning idag så huvudvärk är definitivt inte välkommet!

Ja vi får se vad det blir av allting. En salig röra med ryggsmärtor, förstoppning och huvudvärk. Kanske lika bra att dra nåt gammalt över sig!

Ha en bra dag. Det är ju fredag! Hoppas på en fin helg med lite sol och värme😊

4 kommentarer:

 1. Hoppas du mår bra och får en härlig dag. Här utanför Katrineholm har det just börjat regna, som vi längtat efter det!!//Ullis

  SvaraRadera
 2. Tack fina Ullis ❤️ Mår bättre idag. Önskar dig en härlig dag med! Kram

  SvaraRadera
 3. Hoppas att du får en bra helg. Akupunktur är en mycket kraftfull behandling som sätt igång massor av reaktioner i kroppen. Jag har själv gått på mycket behandling med olika besvär. Det fungerar verkligen. Men jag undrar om det är så bra för dig att intensiv behandla nu... Tänker att det kan bli för påfrestande för dig och att du får starka besvär. Jag har behandlats av utbildade kineser... Men ibland är tänket olika och de ser även olika på sjukdomar... Funderar lite bara..

  Jag ifrågasätter inte något men jag vill verkligen ditt bästa och att du ska må så bra du kan.
  Kram Annika

  SvaraRadera
 4. Tack för din omtanke Annika. Den kvinnan jag går till är mycket kunnig och jag har fullt förtroende för henne. Hon vet vad som är värt att veta om mig och min hälsa och jag litar på att hon vet vad hon gör. kram ❤️

  SvaraRadera