lördag 10 september 2016

Akupunktur

Nu har jag fått träffa den kinesiska läkekvinnan! Jag är imponerad så här långt måste jag däga, både över hennes skicklighet och mitt eget mod😊 Jag har träffat henne två gånger. Första gången gick hon igenom min kropp, hon klämde och kände, tittade i ögonen och på tungan, kände på pulsen samtidigt som hon "kände in" mig. Hon sa att jag hade belastning i flera system, framför allt i lymfsystemet och matsmältningen. Min lever och galla fungerar heller inte bra. När hon undersökte mig såg hon flera gånger förvånad ut och sa att "du är inte som andra". Hon pratade om att jag har eld i blodet och det stämde inte överens med nåt som jag inte förstog. Lite språkförbistring blir det allt då hon inte pratar superbra svenska. Men jag förstår tillräckligt. Att jag inte är som andra och att jag har mycket belastning i kroppen 😂

Hon läste av mig emotionellt också och prickade helt rätt. Hon konstaterade att jag är mycket rynkig i ansiktet och jag talade om att jag gått ner över 30 kg på ett år. Hon tror inte rynkorna beror på det men vad hon tror det beror på förstog jag inte. Jag ska fråga nästa gång! 😊 Hon tror hon kan få min hun slätare och spenstigare i allafall och det är bra 😊.

Första gången jag träffade henne satte hon nålar i mig i armar, händer, mage och ben. Jag fick en mellan ögonbrynen och en mitt på huvudet också. Jag trodde jag skulle tuppa av av vissa nålar som gjorde svinont, men det släppte nästan direkt. Hon sa att hon tror att hon kan få bort mitt lymfödem på armen också, det återstår att se. Främst söker jag hjälp hos henne att aktivera mitt immunförsvar och det hon gör nu är en väg till det.

Efter första behandlingen kände jag mig rätt mör. Jag mådde redan innan risigt och behandlingen gjorde det inte bättre. Jag somnade kl 21 och sov till kl 10:30 dan efter. Jag kände mig risig större delen av dagen men började känna mig något piggare på kvällen. Dagen efter det kände jag mig riktigt skaplig, betydligt bättre.

Så var jag där igår igen. Nu fick jag nålar överallt! Armar, ben, fötter, mage, huvud, panna, kinder, haka!!! Värsta nåldynan 😂 Och några nålar gjorde sååååå ont, men det hör till sa hon! Nålarna i ansiktet var estetisk behandling sa hon och skrattade! Hon är så mysig och trevlig. Och hon utstrålar ett enormt kunnande. Jag fick lite kosttåd, som jag inte förstår fullt ut, ska fråga igen eller be henne skriva för jag förstår bättre när hon skriver. Hon gick också igenom mina kosttillskott och visade vilja hon anser att jag behöver. Det var hälften av dem jag tar ungefär. Hon sa att min kropp fungerar så dåligt att den inte tillgodogör sig kosttillskotten och att de därför kan vara en belastning istället. När kroppen fungerar optimalt kan jag ta dem igen sa hon. Hon tyckte jag bland annat skulle sluta med cbd-oljan. Och jag som råkade beställa fel och fick TRE flaskor här om dagen 😩 Nå ja, jag får spara dem tills kroppen kan använda dem på rätt sätt. Har damen rätt är det ju helt bortkastade pengar att ta oljan nu.

Även denna gång gjorde hon en avläsning genom att titta på tunga, ögon och ansikte och konstaterade saker som stämmer bra. Den här gången blev jag inte lika sänkt efter behandlingen utan kände mig skapligt hyfsad. Tills i morse(fredag)! Vaknade och gick upp och var superyr i huvet. Spelade ingen roll om jag satt, låg eller stog så snurrade det på ganska bra. Sen blev jag kallsvettig och illamående. Detta satt i ett par timmar. Jag fick lite småpanik då jag skulle hålla i en förhandling i förvaltningsrätten efter lunch och det kändes inte alls bra att behöva överlåta den till min chef med ett par timmars varsel. Hur det nu var så fick jag i mig frukost och började må bättre. Jag messade läkekvinnan och frågade om det kunde vara sviter av behandlingen och hon ringde upp och sa att det troligen var det. Under dagen blev det bättre och bättre och yrseln försvann sen helt. Skönt! Mina tankar for direkt iväg till metastaser i hjärnan men så drastiskt måste det ju inte vara. Vi får se om det kommer tillbaks.

Nästa vecka ska jag bli nåldyna igen! Ser faktiskt fram mot det då jag tror på henne och det hon gör. Hon verkar oerhört skicklig!

2 kommentarer: