måndag 13 november 2017

Provtagning på VC / Besök hos en vän

Ska ta prover idag inför läkarbesöket i morgon. Det är fullständigt kaos på vårdcentralen. Redan på parkeringen var det rörigt med fullproppad parkeringsplats och många cirkulerande bilar. Hade jättetur som lyckades på en plats precis när någon åkte. I väntrummet sitter nästan alla Salas pensionärer och väntar på att få influensavaccination. Liksom många gånger tidigare hade undersköterskan svårt att ta blodprov. Det blir allt svårare att ta blodprov i den venen 😏. Hon lyckades efter ett par gånger tack och lov.

Åkte sen och hälsade på min barndomsvän. Tiden bara flög iväg och vi hade hur mycket som helst att prata om. Bjöds på jättegod äppelpaj, helt i min smak med bara nyttiga ingredienser, och sockerfri! 😊

I kväll har jag fuskat med maten 😔. Har ätit både potatis och korv men det bjuder jag på. En liten dl potatismos och en liten ynka korv..... hmmmm eller var det lite mer än så? Kanske..... det var iallafall inget gluten! I morgon är en ny dag igen. Läkarbesök i morgon...... och jobba på EM!

Allt gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar