onsdag 8 november 2017

Jobbat idag

Ja idag bar det iväg till jobbet 😊. Var med på ett möte med IVO en stund och prstade sedan med chefen och kollegor. Gjorde en planering kring hur jag ska jobba och det känns bra så här långt. Det blir nog jättebra det här!

Var sen och handlade, hämtade Emelie och lagade mat tillsammans med henne. Sen tog energin slut 😊. Gjorde min hemläxa från Owe också, vilket var att göra en meny för tio dagar som jag ska följa. Jag ska äta vegetariskt i tio dagar för att se hur jag mår, om jag märker någon skillnad. Jag ska vara strikt, inte fuska och jag tänker i princip äta veganskt. Nåt undantag med smör eller nån ostskiva kanske men inget annat. Det finns ju veganost så det ska jag titta efter.

Känner att jag har en förkylning i kroppen. Hoppas det inte bryter ut. Knaprar c-vitamin för fulla muggar och dricker chaga med ingefära 😊.

Vi funderar på att byta efternamn. Vi tänkte oss ett taget namn men vad svårt det är att komma på något som man verkligen känner är rätt. Vi funderar och klurar ett tag till så får vi se om vi kommer på nåt bra!

Allt gott ❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar