tisdag 7 november 2017

Äntligen mår jag bättre

Lördagen var hemsk utifrån ryggsmärtor men det var lite bättre på söndagen. Har klarat mig utan smärtlindring men det var riktigt nära ett tag. Tack och lov för varm vetekudde! Den gör underverk 😊. Igår kände jag av ryggen men det var mycket bättre. Var till Owe och fick healing på kvällen, kombinerat med en coachkurs jag går hos honom. Eller kurs.... jag får coachning. Han är riktigt duktig Owe. Reflekterande, eftertänksam, analyserande osv.... lugn, trygg, stadig. Han ”hör” både det som sägs och som inte sägs och sittningarna har gett mig en hel del att fundera och reflektera över. Ja, det är bra, han är duktig.

Idag är ryggsmärtorna nästan borta!!! Så skönt. Nu har jag så gott som bara ”vanligt” ont i ryggen, så som jag alltid har. Och den smärtan är jag så van med och den är uthärdlig. Tack för det 🙏.

I dag är det röntgen igen. Har pinat i mig kontrastmedlet och har även fått intravenöst kontrastmedel. Fyra försök att få nålen på plats blev det innan hon fick sätta den i handleden. Jag bad dem använda porten men det vill de helst inte då kontrasten tydligen går in med hårt tryck och dom tycker inte att dom har tillräcklig kontroll. Synd att dom inte kan använda porten när det är så bökigt att använda venen i armen. Har ju bara en att använda då jag har ödem i höger arm, så den får de inte sticka i. Den ven jag har börjar bli ordentligt ärrad så vi får se hur länge den fungerar. Ja, idag gjorde den inte det 😏.

Idag är första dagen på länge som jag mår ganska bra. Jag har inte speciellt ont nånstans, magen är ok och fast jag sovit extremt dåligt inatt pga myrkrypningar så känner jag mig pigg och har energi! Så skönt att känna att allt inte är tungt och jobbigt utan att livet går ganska lätt idag 😊. Bara att passa på att njuta så länge det varar!

Ikväll ska jag få besök av två barndomsvänner, Peter ”Ågge” och Malin. Peter och jag har haft lite kontakt sporadiskt genom åren men Malin har jag inte träffat på säkert 30 år! Det ska bli trevligt att prata gamla minnen och få en uppdatering om deras liv 😊.

I morgon goda vänner, ska jag JOBBA! Japp, börjar i morgon med att jobba två timmar i veckan. Ska känna mig för ordentligt så det inte blir bakslag. Det ska bli kul att vara i det sammanhanget igen. Hoppas att det ska gå bra. Är lite orolig att det är för tidigt men det känns rätt, och jag ska bara jobba i liten omfattning. Jag längtar ju tillbaks till att återgå till min tjänst men det gäller att skynda långsamt.

Allt gott ❤️

8 kommentarer:

 1. Men nu tror jag! Vilken kvinna! Det kommer att gå hur bra som helst för dig att jobba, din envishet och vilja verkar outtömlig :) Fantastiska varelse!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack fina Maud 😊 Stor kram ❤️

   Radera
 2. Vad härligt att det känns bra! Lycka till i morgon med jobbet och ta det varligt. Bra att du går till Owe. Ta fram spikmattan om du får ont i ryggen. Kram Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vilken bra idé, det ska jag göra! Den är ju bra för blodgenomströmningen så den kan nig vara förebyggande också. Tack 😊
   Stor kram ❤️

   Radera
 3. Vilken härlig läsning vännen.
  Varm kram med ett leende på läpparna
  /Kia

  SvaraRadera
 4. Härligt att du mår bättre, jag blir så glad. Att du kan jobba också, det är stort.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det känns riktigt bra 😊. Stor kram ❤️

   Radera