fredag 1 april 2016

Dagens bravader

Började dagen med att väcka Amanda, göra oss klara och åkte till Sala för att besikta bilen. Punton. Vi fick många poäng! Trodde att det var det man skulle ha? Inte det? Nehe. Ja, vi fick typ 8 poäng i allafall och ett välkomnande tillbaks. Tack för det besiktningen :-)

Sen bar det av till vårdcentralen. Det visade sig vara själva verksamhetschefen som tog emot mig och som tog blodtryck och blodprov. Trycket låg på 140/70, alltså utmärkt! Helt utam mediciner sedan flera veckor tillbaks. Det känns riktigt, riktigt bra! Blodprovet skulle ta en vecka att få svar på och det kommer jag att få av en läkare. Bara att vänta med andra ord.

Efter det hämtade vi Emelie i stallet, där hon övernattat. "Påsklovsövernattning" med lekar mm. Hon var nöjd och trött :-) Vi åkte till mitt jobb där jag skulle träffa en kollega gör att göra en planering inför ett utredningsjobb. Emelie och Amanda togs om hand av arbetskamrater under tiden och skämdes bort med massa godsaker :-)

Sen bar det av till mor och far för att äta lunch. Några mysiga timmar tillbringade vi fär. Emelie hämtades av Helen, där hon ska sova tills på lördag. Jag åkte sen till Sandra för att lämna Amanda och träffa Benjamin. Lilla plutten som blir tre år snart. Så söt och duktig. Har slutat med napp redan, pratar som en 4-5 åring och är så duktig på färger, siffror och bokstäver! Vad ska det bli? :-)

Slutligen avlade jag visit hos "min terapeut". Kom 15 min för sent då jag tagit fel på tiden. Men men, det fick gå ändå. Det var 45 min kvar av min timme och det var värdefulla minutrar :-). Tänk så mycket hon har hjälpt mig, Ann-Sofie! Alla borde ha en sån som hon, men hon växer inte på trän! Det borde vara allas rättighet att ha en egen Ann-Sofie, det har varit och är sååå värdefullt för mig!

Hade ett långt samtal i telefonen med en kär fd arbetskamrat och vän under kvällen. Det var riktigt roligt och trevligt ❤️ Kram på dig fina Elisabet.

Idag har jag tänkt mycket och mycket känslor har bubblat upp och rört om. Jag har gett utlopp för en del av dem genom att skriva spaltmeter och nu känner jag mig rätt mör, både i kropp och själ. Klockan har blivit mycket också, som vanligt.

I morgon ska jag göra en planering, ett schema över hur jag vill och behöver upprätta rutiner. Som jag har skrivit förut så känner jag att det haltar en del med rutiner för min egenvehandling. Jag känner att det är saker jag missar, inte hinner med eller prioriterar fast de är viktigt för kroppens läkning. Nu ska jag gå in för att verkligen tänka igenom vilka saker som är viktiga och som jag ska prioritera och jag ska göra ett schema som ska vara rimligt att hålla. Jag måste ju se det jag gör som en behandling likväl som om jag gick på traditionell behandling och jag måste, för min egen inre frids skull se till att göra det jag behöver! Har slarvat mycket med mycket och det mår jag inte psykiskt bra av. Bot och bättring, eller som det så populärt heter: gör om och gör rätt!

Nu är det god natt jord! Puss och kram ❤️

4 kommentarer:

 1. Ja, det var roligt och trevligt att prata, Carina. Tiden gick fort ☺. Jag har nu sett att du ska låta bli internet en tid. Så klokt. Stor kram 💕/Elisabet

  SvaraRadera
 2. Min far fick diagnosen hjärncancer mars 2015 och sedan dess har vi gjort kemoterapi 3 gånger men cancern återvänder . För några månader sedan jag hörde om cannabis olja och dess läkande effekt och jag begräsningarna cannabisolja från Australien (Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com) och min far började behandling omedelbart med cannabisolja, efter att ha använt cannabis olja för behandling på utsatt tid förskriva av Rick fanns totalt bota och som jag skriver nu min far kan gå runt huset själv utan stöd från någon och gå ut när han väljer.

  Hälsningar,
  Susan Gunter

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas han fortsätter att må bättre ❤️ Jag tror stenhårt på Cannabisolja!

   Radera 3. min fru har drabbats av sköldkörtelcancer som bekräftades vara steg fyra, berättade för läkaren mig fanns lite hon kunde göra eftersom hon inte svarar på behandlingen, men min bror i lag kom till vår räddning genom att beställa denna hampa olja från Rick Simpson Foundation som han sade har hjälpt några patienten kampen mot cancer av olika typer så beslutade vi att ge det en chans, så långt min fru förbättras perfekt mycket bra och nu kan hon gå runt huset allt av sig själv. Jag kände dess behov jag låta andra som lider av denna akut sjukdom som när du har en bra hampa olja det kan verkligen ge en en sund andra chans att leva. om du råkar vara i behov av denna hampa olja kan du kontakta grunden som levereras min bror i lag med denna e-post: ricksimpsonfoundation@outlook.com eller ring +17138933185

  SvaraRadera