lördag 2 april 2016

Idag har jag boostat lite måbra-känslor genom att tillbringa tid med mitt yngsta barnbarn. Benjamin blir 3 år om knappt 2 veckor. Han är så duktig på att prata och i dag höll han låda oavbrutet i 1 1/2 timme :-). Vi har inte tillbringat just nån tid på tu man hand, men idag tog vi en promenad och lekte sen en stund i sandlådan. Han älskar hajar och dinosaurier, T-rex verkar mest poppis! Han fyller som sagt år snart och det han önskar sig är just det: hajar och t-rex :-) Han vill också ha en hajtårta, förstås! Ja, lilleman ❤️ Vi hade en mysig stund idag. Jag träffade Amanda med och fick en dos av henne också :-) ❤️

Vi var till åkerbruket idag och var sen och köpte två fåtöljer. Det förde med sig en jäkla massa jobb här hemma, med ommöblering av diverse möbler och tillhörande städning. Blev inte klara men jag antar det finns kvar i morgon också :-)

Jag har haft hjärtklappning och yrsel ett par dagar. Precis som tidigare när jag slutat med Bisoprololen  för hjärtat. Men nu kan det väl inte bero på det? Det är över två veckor sen jag slutade och har inte känt nånting förrän nu. Jag har tagit extra hög dos av magnesium nu och det har faktiskt hjälpt.

Tror hjärtklappningen beror på stress. Jag har en hel del som spökar och gnager i tankarna just nu och det kan säkert vara det som påverkar kroppen. Stress som gnager kan orsaka så mycket i kroppen har jag förstått och enligt boken Healindkoden är stress grunden till alla sjukdomar och krämpor. Men det är inte så lätt att bara lägga stressen åt sidan heller. Gud vet att jag försöker. Mindfulness....meditation, djupandning och avslappning står med på schemat som sparkas igång på måndag :-)

Sov gott ❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar