söndag 25 oktober 2015

Fröknäcke

Fröknäcke LCHF

  • 2 dl Solroskärnor
  • 1 dl Sesamfrön
  • 1 dl Pumpakärnor
  • 1 dl hela Linfrön
  • 4 msk Pofiber
  • 2 msk Fiberhusk
  • 100 gram kokosfett
  • 5 dl kokande Vatten
  • ½ tsk salt

Gör så här

Blanda alla torra ingredienserna i en bunke.
Koka upp vatten och tillsätt oljan.
Häll därefter vätskan över fröblandningen, rör om ordentligt.
Häll upp på plåt med bakplåtspapper, kavla ut till en tunn kaka.
Grädda i 45-60 min i ugn på 150 grader.
Tag ut och skär i bitar, sätt in plåtarna igen på eftervärme i 30-60 min. (Birgitta Höglunds mat)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar