tisdag 1 september 2015

Inlagd

Vaknade i morse och fick kramper, mer intensiva och tätare. Fick ta morfin varje timme och ringde till avdelningen igen. Fick tid hos läkare, hon gnuggade sig i huvet och skickade mig till medicinakuten. Har tagit EKG, blodprover och röntgen. Fanns misstanke om propp i lungan men det var det inte. En av läkarna ville testa att ge mig nitramex vid nästa kramp för att se om det har nåt med kärl och hjärta att göra. Och vid nästa kramp fick jag det, och krampen släppte direkt!!!
Har nu pratat med ytterligare en läkare som vill ha kvar mig för observation under natten. Hon berättade att 5% av dem som äter Xeloda får dessa kramper och då det är skadligt för hjärtat går jag inte äta dem mer. Blir andra cellgifter istället.

Ja är det inte det ena så är det det andra! Längtar hem, är hungrig och trött. Hoppas komma till en avdelning snart så jag kan få kaffe och en macka! 😊

Kram till er ❤️

7 kommentarer:

 1. Xeloda är vidrigt, jag fick också avbryta/c

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det verkar vara ett riktigt gift! Men det är väl det som ärmeningen. Är bara rädd för att nu få ett "sämre" preparat. Vad fick du istället?

   Radera
 2. Då verkar du fått en förklaring till det jobbiga. Hoppas du mår Ok och får åka hem//Ullis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja nu visade det sig att det var pumpen iallafall men det känns tryggt att vara här just nu!

   Radera
 3. Usch, så tufft! Hoppas i alla fall att du får en medicin som inte ger dig sådana biverkningar. Och att du redan fått kaffet och mackan.
  Många styrkekramar till dig Carina! ♡/Elisabet

  SvaraRadera
 4. Japp, har fått kaffe och macka nu och känner mig rätt nöjd med det 😊 kram

  SvaraRadera
 5. Inget, fortsatte bara med fec och taxotere. Händerna på de som mumsade xeloda var inte kul att se. Glad att jag slapp

  SvaraRadera