söndag 13 september 2015

Blandat innehåll av dagen

Dagen har innehållit en salig blandning av känslor. Har haft stunder då jag tyckt att det är meningslöst, stunder när jag känt att jag ska kämpa allt jag kan. Har en man som lyckas få mig att hitta gnistan. Han fiskar upp mig titt som tätt. Vet inte vad jag hade gjort utan honom. ❤️

Har kokat några liter lingonsylt i dag. Jocke plockade av 5 liter på 20 minuter här om dan. Kokade dock inte på allt idag utan några liter hamnade i frysen. Gjorde oxå grönkålschips! Faktiskt helt ok. Jag tog en tsk rapsolja, pyttelite havssalt och chiliflakes och blandade ihop och hade det på en 1/2 liter grönkålsbitar. Knådade in detta, la grönkålen på bskplåtspapper och in i ugnen. 200grader i 5-10 min. Första vändan blev bränd. Andra vändan blev inte helt klara så de blev inte så krispiga. Ska försöka igen då de få bitarns som blev bra, var goda! 

Jag tycker det är svårt med kosten. Svårt att variera. Är redan trött på sallad och grönsaker. Måste hitta bra recept! Om någon har lite förslag tar jag tacksamt emot :-)

I morgon ska jag till min läkare för att prata behandling eller inte. Ska bli intressant att höra vad hon säger om mina tankar och funderingar. 

God natt och sov gott ❤️

2 kommentarer:

 1. Ja, du min vän.
  Funderade en lång stund över gårdagens inlägg, om att göra " rätt" eller göra "rätt"?!
  Då både kosten, motionen mm är "rätt"
  -men även lyckan, livet och unnandet är "rätt"
  Hur f-n väljer man då?
  Jag har ingen aning..........
  Men kan man välj "lagom" ?
  Det där begreppet som vi så förknippar med svenskhet att t o m Gardell gjorde en hel show på begreppet, Emma hoppade in i mjölkreklamen och gjorde "lagom"
  Kan det vara så "enkelt"?
  Självklart inte!
  Men att må bra handlar om så mycket mera än sallad och Chaga och silver och mineraler, iaf i min värld 😜
  Det handlar om att få sitt sammanhang, sina viktiga runt sig, brinna för ngt och se helhet.....
  Hur gör man allt det när man har cancer?!
  -ingen aning 😤
  Men vällust kommer man en liten bit med, tro en bit längre, stöttning ännu en bit, 💫✨💫
  Så börjar vi där?😘
  Suss gott och sköt om dig 💫✨💫
  //Pamela

  SvaraRadera
 2. Tack för dina kloka ord min fina vän. Saknar dig❤️ Ja jag behöver hitta " min" väg, det jag känner mig till freds med men jag har inte hittat det än. Letar vidare och tar till mig av alla kloka tankar ❤️

  SvaraRadera