tisdag 1 augusti 2017

En mysdag

I dag har jag haft förmånen att få omge mig med flera nära och kära 😊 Min moster och två av mina kusiner med familjer är på besök från Alingsås och de kom och hälsade på oss idag tillsammans med mina föräldrar och bror med familj. Vi var ett stort gäng som umgicks hela dagen och det var sååååå jättemysigt. Vi gick ner till sjön, några av oss badade och vi hade med oss mat och grillade. Det blåste en del men var skönt i luften och solen tittade fram och värmde emellanåt. Ja, det var verkligen en supertrevlig dag! Tack alla ni som förgyllde tillvaron idag ❤️.

Kvällen hade jag för mig själv då Jocke och Emelie åkte in till Västerås för att fiska. Gös var tanken att äta till middag i morgon.....hmmm, får nog åka till Ica i såfall 😂.
Jag ägnade kvällen åt att leta på nätet efter information om Ascites och det finns mycket information. Tyvärr handlar det mesta om Ascites som orsakas av leversvikt av olika slag. Det är ju sannolikt inte den typen jag har och det finns inte mycket att läsa om Ascites orsakad av cancer. Jag orkade inte söka så mycket heller då jag hade jätteont i ryggen men ska titta lite mer i morgon. Det jag fått fram hittills är att den typ av Ascites jag förmodligen har åtgärdas med cellgifter eller genom att operera bort de tumörer som orsakar Ascites. Fortsättning följer kring detta.

Jag har mått ganska bra idag men har haft ot i magen och nu i kväll även i ryggen. Det enda som hjälper är totalt ryggläge och då släpper det också helt, så gott som. Jag känner att jag har vätska kvar i magen. Och det har förmodligen fyllts på under dagen då det har blivit svårare och svårare att knäppa byxorna i kväll 😏.

Jag har blivit kontaktad av en kvinna som vill hjälpa mig. Hon är kines och utövar kinesisk medicin. Men hon befinner sig i Kina och det är liiiiite långt att åka dit. Tror hon jobbar på en klinik i Kina. Ja jag har ju inga möjligheter att åka dit men det ska bli intressant att höra vad hon rekommenderar mig, förutom att komma dit. Hon har hittills inget ett mycket bra och seriöst intryck.

Om det inte vore för den här vätskan......då hade framtidstron, motivationen och kämparandan varit betydligt starkare än den är nu......jag fick förresten en kallelse till min läkare med pisten idag. Jag hade fått en tid den 1 september! Hur tänkte dom nu? Vi skulle ju träffas den här veckan! Måste ringa i morgon.....

Nu är det tack och godnatt för idag! Allt gott ❤️

1 kommentar:

  1. Hoppas magen och ryggen håller sig lugna och att du får en läkartid och kommer igång med ev behandling snarast.//Ullis

    SvaraRadera