tisdag 8 augusti 2017

Professionellt från första stund

Är imponerad av sjukvården som den fungerade idag! Fick träffa en mycket sympatisk läkare som var noggrann och gav ett mycket professionellt bemötande. Jag hade tid för bedömning kl 11och nu fyra timmar senare har jag blivit inlagd, gjort ultraljud och buktappning, ultraljud på njuren, lungröntgen och ligger nu och "tappas" på avdelningen. Shop, shop, shop! Imponerande! Och mycket trevligt bemött och omhändertagen. En sjuksköterska som hade inskrivningssamtalet påpekade att det är mycket socker i sjukhusmaten! Att tänka på, då jag hade uppgett att jag inte äter socker. Men de har fina sallader så det blir jättebra!

Känns bra så här långt. Jag tjatade inte ens om en permanent kateter utan avvaktar och ser utfallet efter det. Tar den frågan med min läkare när hon är tillbaka nästa vecka.

Hade inte räknat med att bli kvar här över natten så jag fick ju inte med mig nånting. Mobil, laddare, morfin och aprikoskärnor 😂. Funkar det med!

Ska bli intressant att få veta hur det såg ut i njuren och i lungorna sen. Tydligen hade njuren sett utspänd ut förra gå gen, men det var det ingen som sa något om. Får se nu då hur det verkar. Jag har ju bara en njure så det vore jobbigt om den inte är fullt fungerande. Hoppas det ser bra ut och i lungorna med.

Nä nu trillar ögonlocken ner 😴

5 kommentarer:

  1. Vad härligt att höra att det blev bra! Kram Annika

    SvaraRadera
  2. Skönt att det gått bra så här långt. Hoppas på fortsatt god vård.//Ullis

    SvaraRadera
  3. Hoppas du mår bättre idag och att du får fortsatt god vård. Du är snart på banan igen ska du se.//Ullis

    SvaraRadera