onsdag 16 augusti 2017

Tungt och jobbigt

Var till vårdcentralen för provtagning på FM. Hon hade svårt att få ut blod och stack 4 gånger innan hon bad om hjälp och denne fick ut på första försöket. Märkligt det där, att det trilskas ibland och sen bara fungerar! Jobbigt att bara ha en ven att sticka i, eftersom dom inte får sticka i armen jag har ödem i. Hon försökte sticka i handleden idag men satan i gatan vad ont det gjorde!!! Har ont fortfarande. Hon måste ha träffat en nerv. Det var efter det sticket, då jag röck undan och skrek, som hon lämnade över 😏. Stackarn! Hon blev alldeles förskräckt.
När jag ändå var där bad jag dem ta ett blodtryck och det låg på 110/90. Känner mig dock tveksam till om det blev rätt utfört. Nöjde mig med det iallafall.

Idag är magen riktigt ordentligt svälld. Det känns som det har kommit till en annan nivå, jag har liksom fått en "avdelning" till på magen 😏. Har svårt att sitta och stå, känns minst när jag ligger. Det trycker en hel del ner mot bäckenet och det är tungt och gör ont. Benen är elefantläge idag med. Väntade till EM tills jag tog första värktabletter idag. Det var nog dumt för jag fick riktigt ont. Sov några timmar i soffan, sen fick vi besök av min bror! Blev några timmars prat och lite kaffe och nu är det tablett och soffläge igen. Ska snart krypa ner i sängen och ladda för i morgon. Inser att det blir ett låååååång dag i morgon då jag inte får slangen förrän 13:30.

Just nu skulle jag kunna ge mycket för att det här skulle vara över! Vill ha tillbaks mitt liv! Åtminstone livet utan smärta 😥.

Jocke har varit så flitig och duktig här hemma några dagar. Han har fått massor gjort medan jag legat och sovit. Han har bytt vindskivor på huset, tvättat och målat brädor och bytt hängrännor och stuprör. Han har slagit igen en dörr och byggt upp en vägg och har bytt och målat dåliga brädor på ena uthuset! Jäklar vilken fart det varit på gubben. Däremellan har han hängt tvätt, fixat disken, lagat mat, handlat och dammsugit 😳. Vart fick han all energi ifrån kan man undra?! Emelie har också varit duktig och hjälpt till. Om jag inte haft dem..... ❤️❤️❤️

Sönder en tanke och Styrkekramar till en f.d arbetskamrat som idag fick besked om att hennes son har tumörer i hjärnan. Efter flertalet operationer får de inte bort allting och nu finns misstanke om ny tillväxt 😥. Det gör så ont i hjärtat och bara att försöka sätta sig in i den situationen är outhärdlig. Kram till dig och de dina, finaste du ❤️❤️❤️.

4 kommentarer:

 1. Så jobbigt du har det, tur att det är torsdag så du får hjälp. Bra att du får se din doktor också. Tänker på dig. All styrka till dig idag.//Ullis

  SvaraRadera
 2. Konstigt, sände ett meddelande igår som tydligen inte kom fram..hm
  Hoppas nu innerligt att du får hjälp idag och att det går lika bra som förra gången. Jag förstår att det är olidligt att ha ont. Fint att du har din familj! Lycka till nu. Kram Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hade av nån anledning hamnat i skräpkorgen!
   Tack ❤️

   Radera