tisdag 29 augusti 2017

Har sovit rätt illa inatt, varit raspig och gasig och sprungit på toa. Har dock inte haft så ont och det är skönt.

Läkaren var in på FM och förordade medicinändringar och ytterligare en natt på avd. Hon vill höjs fen långtidsverkande morfintablett igen i hopp om att den ska kapa topparna på kramperna. Hon vill också sätta in omeprazol för magen mot sura uppstötningar, då dessa kan bidra till kramperna. Och så vill hon sätta in betapred, kortison, dels för att hon tänker att det kan göra så att bätskeproduktionen avtar och dels att jag känner mig lite piggare. Så det får bli så! Jag vet inte vad jag ska sätta emot det, men det här är ju absolut inte vad jag vill! Nu pumpar jag kroppen FULL med en massa skit som jag tror, eller jag VET, bryter ner kroppen i långa loppet. Det räcker med att titta i FASS på biverkningar på bara EN av alla mediciner jag är insatt på så räcker det! Men just nu behöver jag ta skiten. Jag måste bli av med vätska och smärta och sen ska jag proppa kroppen FULL med nyttigheter och gå in för att bygga immunförsvar på både höjden, bredden och tvären!

Tycker att jag har mått lite bättre idag. Har inte behövt nån extra morfin än så länge idag. Har varit uppe lite och rört på mig. Maten smakar inte alls, allt är skitäckligt men det är nog cyton som gör sitt.
Vågen visar konstant uppgång, 2 kg plus idag mot igår. "Rör på dig" säger läkaren 😂. Ja man kanske skulle knyta på sig löparskorna och ge sig ut i spåret!

Det lär bli en ny tappning snart. Skulle tro i slutet av veckan. Får prata mer med läkaren om det i morgon. Vore nog bra att få boka en tid för tappning så den finns på fredag morgon och då INTE på akutröntgen!

Nu längtar jag hem! Hem till Jocke och Emelie ❤️ Och till katterna med! Och till mina odlingar! Synd bara att jag inte orkar fixa och greja med dem som jag skulle behöva! Men, än så länge är det ingen ko på isen. Jocke vattnar och skördar tomater och det jag ska göra hinner jag sen, så det reder sig 😊.

Nu ska jag sova en stund innan det är dags att gå och lägga sig 😂.

Allt gott ❤️


6 kommentarer:

 1. Vad bra, nu låter det som att de har koll på dig. Förstår att det tar emot att ta så mycket mediciner men du behöver det nu. Du får rena dig senare. Ha det så bra du kan. Kram Annika

  SvaraRadera
 2. Nu måste du bara få en bra natt med fina drömmar om make, barn och gosiga katter! Och tomater + annat matnyttigt också förstås.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag ska försöka med det 😊 Kram ❤️

   Radera
 3. Härligt att du mår lite bättre, det måste hålla i sig. Kram /Ullis

  SvaraRadera