tisdag 15 augusti 2017

Elefantben

Hela eftermiddan och kvällen spenderades i soffan. Under kvällen svullnade mina ben upp. Gigantiska ben, framför allt överbenen. Jag kommer att tänka på elefanter när jag ser mina ben. Jag hade så förra vändan också och fick förklarat för mig att det beror på att det "satsar" i magen. Ont gör det också 😩. Har även ont, eller tryck, i halsen/nacken och bakom ögonen. Hade högt blodtryck när jag tappades senast och kan tänka mig att jag har ännu högre tryck nu. En liten stroke på det här nu så.....😫

Känns just nu långt till torsdag.....har allt svårare med andningen och flåsar så snart jag rör mig. Orkar inte...men måste ju, vad har jag för val? I morgon ska jag till vårdcentralen för provtagning och ska be dem ta trycket då för att se att det inte är akutläge. 

Förbannade jävla skit! På ren svenska! 

3 kommentarer:

 1. Men så jobbigt du har det Carina. Det låter ohållbart och allvarligt, du måste ringa onkologen och beskriva ditt tillstånd. Du måste låta proffsen ta beslut nu. All styrka till dig.//Ullis

  SvaraRadera
 2. Låter jättejobbigt det du beskriver. Kanske du behöver hjälp innan torsdag. Detta borde väl ses som akut och tas omhand omgående?
  Hoppas att det fattas ett beslut idag när du är på vc.
  Varm kram Annika ��

  SvaraRadera
 3. Jag ska ju dit i morgon så idag håller jag bara ut. Hade elefantben förut med och de höjde inte så mycket på ögonbrynen då så det är nog ingen fara.
  Tack Ullis ❤️

  SvaraRadera