torsdag 24 augusti 2017

Hemsk natt

Fy vilken natt som varit. Sovit korta stunder till och från. Magen har känts som att den ska sprängas. Jag har inre kunnat ligga vare sig på rygg eller sidan längre stunder, vaknat av tryck i magen och i huvet. Det trycker på ordentligt bakom ögonen....förmodligen "stasar" det. Benen är så svullna så jag får knappt ihop dem när jag går. Nu är det för jäkla tungt 😒.

Ringde onkologen och bad om snabb tud för tappning. Förklarade att det gått fort "utför" och att jag blivit betydligt sämre. Jag skulle med Emelie på ett möte i Västerås och övervägde att boka av det eller överlåta det på Jocke men bestämde mig för att det funkade, jag behövde inte göra så mycket mer än att köra bil, och morfin hade jag inte tagit på ett par dygn. MEN vad jag ångrade det! Det är stor skillnad att ligga i soffan och vara på benen tio minuter här och där, mot att köra bil och sitta i möte! Jag vet inte hur jag tog mig igenom förmiddagen och när jag kom hem hade jag så ont i kroppen så jag kräktes. Tog en morfintablett och skulle precis lägga mig på soffan när de ringde från onkologen. Remissen för tappning är skickad men ingen tid är ännu bokad. Men jag måste ta prover först, helst idag! Det är inte sant! Jag kommer från först Västerås och sen Sala och hinner precis ta en tablett! Jag KAN inte köra nu, det är omöjligt! Sannolikheten att jag får en tid för tappning idag är så gott som obefintlig så jag får vänta med proverna tills i morgon bitti.......

Fy fan vad jag är trött på det här!!!! Livet suger verkligen just nu!

4 kommentarer:

 1. Fy vad jobbigt det låter. Hoppas att man tar hand om dig snart. Kram Annika

  SvaraRadera
 2. Fyyy faaaan rent ut sagt vilket helvete du måste genomlida vännen. Håller både tummar o tår att du får hjälp så snart det bara går så att livet blir uthärdligt igen och krafterna återkommer!!!! Stor,varm styrkekram till dig, du oerhörda kämpe!!
  /Kia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Kia ❤️ Ja nu måste det vända snart.... kram

   Radera