torsdag 10 augusti 2017

Hemma igen

Jag fick åka hem idag. "Du får bestämma själv men vi kan nog inte göra mer just nu", sa läkaren. Åkte hem med ryggsmärtor och förstoppning, som läkaren trodde bestämt beror på vätskan. Fick movikol för magen och morfin för ryggen. När dom drog slangen ur magen började det rinna vätska ☹️. Slangen flyttar på sig i magen och kan hamna i fickor där det inte finns vätska. När de nu drog ut slangen var det väl ett tryck i magen. Fick en påklistringsbar kateter som jag fick tömma själv. Det kom inte mer än några dl sen har det väl koagulerat i hålet så att säga.

Mår inte alls bra. Har ont i ryggen men också i magen. Det brukar kunna bli så här efter en tömning och det borde vara bättre i morgon. Undviker morfin nu för jag MÅSTE få igång magen. Har överdoserat pulverpåsarna på läkarens inrådan men det hjälper inte.

Det är ju svårt att veta vad som är vad, men det känns som det fyller på vätska redan. Tröstlöst det här!

8 kommentarer:

 1. Skönt för dig att vara hemma, hoppas du mår bättre idag. Vad är planen nu? Blir det cytostatika eller vad är alternativet? All styrka till dig nu i ditt tuffa läge//Ullis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mår inte bättre, snarare tvärt om. Ja det blir väl cyto igen, känns inte som jag har nåt val om jag inte vill må så här.
   Tack Ullis ❤️❤️❤️

   Radera
 2. Tänker på dig!

  SvaraRadera
 3. På väg hem från strålningen. Sänder fjärrvärme till dig Carina. Tror du behöver det nu//Ullis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det behöver jag i massor. Tack Ullis ❤️ Styrkekramar till dig också som kämpar ❤️❤️❤️

   Radera
 4. Stor kram till dig 💞 nu är det kämpigt men jag hoppas att det vänder. Kram Annika

  SvaraRadera