tisdag 22 augusti 2017

Sovit bra

Igår var jag sjukligt trött. Har sovit gott hela natten förutom att jag vaknat några gånger av all vätska jag drack igår. Vaknade kl 8 och är fortfarande trött. Det känns i hela kroppen att det inte blir många knop idag heller. Har ont och vågen fortsätter stadigt uppåt med minst 0,5 kg om dagen. Har dock än sp länge inte så svåra problem med vätskan men skulle ju vilja veta att jag får en tid för tappning snart. Kruxet är ju att jag inte får någon tid förrän det är så pass fullt att jag mår dåligt av det..... lite av ett vågspel då jag inte vill att det går gör långt över helgen. Ja jag ska avvakta till i morgon och se hur det känns då. De brukar kunna få tag i en tid snabbt när det gäller, så det känns bra, så länge det inte är på akutröntgen.

Nu ska jag starta dagen med en pressad citron och pressad blodgrape! Blir nog hallon och naturell yoghurt till det. Kaffe kan jag inte dricka längre! En halv kopp går ner ibland men oftast inte då jag bara mår illa av det. Har varit så ett par veckor nu. Kanske kroppen som talar om att jag inte ska dricka kaffe nu. Synd att den inte har samma motstånd till hamburgare och tunnbrödsrulle 😂.

Ha en bra dag ❣️

2 kommentarer:

  1. Alltså, jag skulle bli tokig om jag inte kunde dricka kaffe! Vilken abstinens jag skulle få... Men kroppen är nog klokare än oss.

    SvaraRadera
  2. Ja jag har alltid varit en kaffetunna och en morgon utan kaffe behöver inte ens starta. Men nu är det som bortblåst, inte det minsta sugen på kaffe, tvärt om.

    SvaraRadera