lördag 26 augusti 2017

Smärtan håller i sig

Fick höga doser morfin igår och blev relativt smärtfri. Det smärtan jag hade kvar var helt ok att stå ut med. Har sovit till och från i natt. Vaknat många gånger och tittat på klockan. När jag vaknade i morse kändes det riktigt bra. Sen tog det fart igen. Samma typ av smärta i mage och rygg igen. Har fått dubbla tabletter men än så länge hjälper de ingenting! Hade lite höjd temp i morse, 37,2 och jag brukar ligga på strax under 36.

Väntar på ronden som enligt sköterskan skulle komma om två minuter för 1 1/2 timme sen. Ska gå upp och röra på mig lite nu tänkte jag och se om jag hittar kaffe nånstans. Är sugen på det helt plötsligt efter flera veckor 😊.

Vissa borde inte jobba som sjuksköterska. Rent generellt är personalen helt suveräna här, både på dagvårdsavdelningen och på avdelningen där jag är nu, men det finns undantag! Jag har träffat ett sånt undantag.

Nä, kaffe var det.....

2 kommentarer:

  1. Förskräckligt med sådan smärta Carina och att inte smärtlindringen fungerar. Bukhinnan är också väldigt smärtkänslig har jag för mig. Hoppas du får i dig lite kaffe och att smärtan ger sig. Kram//Ullis

    SvaraRadera