torsdag 24 augusti 2017

Sjukresa och tid bokad

Kom på att jag ju faktiskt kan åka sjukresa för provtagning. Ringde och fixade det så proverna blir tagna idag! Fick tid för tappning i morgon kl 11. Till avd först för pre-medicinering. Läkaren för dagen hade bedömt att det skulle sättas in en permanent kateter men jag hänvisade till mitt senaste samtal med Birgit kring det. Får se hur det blir framöver men i morgon blir det ett vanligt stick.

9 kommentarer:

 1. Tufft läge Carina, positivt att du fått tid för tappning i alla fall. Sen har du cytostatikabehandlingen på måndag att "se fram emot". Får hoppas det börjar vända efter det. Viktigt att du tar smärtstillande i tillräcklig dos och i god tid, vänta inte för länge innan du tar morfin. Du måste vara snäll mot dig själv. All styrka till dig nu, Kram//Ullis

  SvaraRadera
 2. Tack Ullis och stor kram ❤️

  SvaraRadera
 3. Du ska veta att jag tänker på dig och följer din kamp men det är svårt att finna ord för det du går igenom. Allt jag skriver känns så futtigt!

  Skickar en stor varm kram ❤
  Birgitta

  SvaraRadera
 4. Du ska veta att jag tänker på dig och följer din kamp men det är svårt att finna ord för det du går igenom. Allt jag skriver känns så futtigt!

  Skickar en stor varm kram ❤
  Birgitta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Birgitta ❤️ Men det är inte futtigt! Vart enda litet ord betyder mycket för mig ska du veta. Stor kram till dig ❤️

   Radera
 5. Jag kan inte annat än hålla med Ullis, ta hand om dig själv! Min andra idol är Bob Dylan och jag ser fram emot att få höra er sjunga The times they are a´changin´ tillsammans. Så måste det bara bli!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wow, jag och Bob Dylan 😲😂. Det vore något det Maud. Kram till dig ❤️

   Radera
 6. Lycka till i dag. Tänker på dig. Kram Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Annika, kram till dig ❤️

   Radera