fredag 27 april 2018

Taktil massage

Det har varit en ganska bra dag, smärtor till trots. De dämpades en del och det har varit uthärdligt. Skönt! Jag har inte gjort så många knop, mest vilat och sovit. Tittat lite på tv oxå.

När teamet kom på kvällen kom vi att prata om att vissa av sköterskorna är utbildade i taktil massage och det visade sig att hon som var här är en av dem. Hon erbjöd mig att prova på och jag var inte sen att tacks ja 😊. Jag fick välja mellan händer eller fötter och valde händer. Det var gudomligt skönt! Det går ut på att bli avslappnad, att bli lite omhändertagen och ompysslad. Inget hårt knådande utan bara mjukt och skönt. Ja, det var helt i min smak och jag kommer gladeligen göra om det igen.

Ha det gott 🌺

7 kommentarer:

 1. Vad bra! Jag är utbildad i taktilmassage, har använt det mycket i mitt arbete. Det är en mycket bra massage. Bra att du provade. Du kan få massage av hela kroppen. Vi som är utbildade är vana vid slangar, bandage, andra kroppsliga åkommor. Be om mer massage, samt utöka massagen om du mår bra av det. Så viktigt att hitta saker du mår bra av. Varm kram Annika..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag kommer att be om mer 😊

   Radera
 2. Roligt att träffa kollegor här! Är utbildad i medicinsk massage samt i taktilmassage. Taktilmassage är perfekt för svartsjuka och äldre, man mår så bra av den både fysiskt och psykiskt. Hoppas de kan ge dig helkroppsmassage. Massage av huvudet-nacken-axlar är min favorit💆. Kramar💟

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var svårt sjuka, inte svartsjuka 😂

   Radera
 3. Ja det var riktigt skönt och jag hoppas jag kan få njuta av det ofta! 😊♥️

  SvaraRadera
 4. Låter jätteskönt med taktil massage, så behöver du inte drabbas av svartsjuka heller ;-) trevligt att du ändå kan känna att tillvaron är uthärdlig. Hoppas du får en skön söndag. Kram Elisabet

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä svartsjuka vore skönt att slippa 😂. Önskar dig med en skön söndag. Kram

   Radera