onsdag 11 april 2018

Planering

Inatt har jag sovit bra. Vaknat en enda gång av toabesök men sovit resten. Verkligen jätteskönt. Är fruktansvärt trött och vill mest bara sova. Smärtorna är hanteringsbara tack och lov. Det är väl ländryggen som spökar ibland. Kommer knappt upp ur sängen i bland när jag ska upp, det skär som knivar. Extrados morfin gör det hela bättre men tar långt ifrån bort allt.

Läkaren kom idag och berättade att jag fått en tid för insättning av venport på måndag fm. I samband med det, några timmar senare, kommer kvinnoläkaren/ kirurgen Kaj Wedenstam att kontrollera och vid behov dränera vätska ur lungor och buk. Jag tycker själv inte att jag har så mycket symptom från vätska, men kolla är ju bra att göra. Vill ju ha så minimalt besvär, obehag och smärta som bara är möjligt.

Om allt avlöper som det ska och jsg mår hyfsat bra får jag åks hem under veckan. Kanske blir det några timmar, dagar eller veckor, det beror helt på hur jag mår, någonting hoppas jag det blir iallafall 😊.

Kom ihåg att göra mycket av sånt ni mår bra av och så lite som möjligt av det motsatta. Fundera över vad som verkligen ger dig energi, positiv energi. Jag tror att en oerhört stor del av vår hälsa, både fysisk och psykisk har sitt ursprung i själen, så vårda den allt ni kan!

God natt alla underbara själar 💫♥️💫

16 kommentarer:

 1. Underbara, fina och visa Carina som mitt i det svåra orkar ge andra så goda råd. ❤

  Nu hoppas jag bara att allt ordnar sig till det bästa för dig, så du får åka hem till din familj.

  Många kramar
  Birgitta

  SvaraRadera
 2. Verkar som ditt hälsoläge äntligen är lite mer stabilt. Håller alla tummar för att du kan åka hem snart. Själv har jag och katten flyttat ut till sommarstugan och jag gör, precis som du skriver, sådant jag mår bra av. Försöker ta tillvara den tid jag har kvar i livet. Har ju ingen behandling just nu och mår bra.//Kram Ullis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter skönt Ullis. Hoppas du får må fortsatt bra. Har du flyttat ut till stugan för säsongen nu eller är det tillfälligt?
   Kram ♥️

   Radera
  2. Ja, nu har jag flyttat ut till stugan för säsongen. Det är inte bara jag som njuter, gissa om katten är glad. I går ramlade kissen ner i vattentunnan, då var han inte riktigt lika glad. Hoppas du får en bra dag.//Ullis

   Radera
  3. Lilla Ullis, en katt gör underverk för sargade kroppar och själar!

   Radera
  4. Så sant Maud, kissen är till stor tröst och glädje.

   Radera
 3. Hej Carina!
  Vad bra du mår bra!i alla fall ,du kan sova,vila!Jag är en funderare,och jag har funderat mycket om livet.jag kom fram allt härstammar sig från själen och om själen mår bra så man mår mycket bättre..men det är inte lätt..Jag har en ledsen hjärta,och detta gjorde att min hjärta blev sjuk.Jag menar min sorg om saker och ting gjorde min hjärta fungerar sämre.så jag hoppas du mår bra i kroppen och din själ får ro.det du upplever är stort stress till själen.<3 krya på dig..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket. Ja kropp och själ hänger ihop, det är min övertygelse. Kram ♥️

   Radera
 4. Härligt att höra att du mår bättre generellt. Hoppas att du får komma hem snart. Kropp och själ hör ihop och har man ont i kroppen så är det så viktigt att slippa det.. Bra att du tar emot smärtlindrande samt ångestdämpande. Varm kram Annika 💓👍☀️🌱

  SvaraRadera
 5. Äntligen lite positivt! Har tänkt på dig mycket och hoppats på att du ska få må bättre! Skönt att du äntligen fått sova ok så din kropp får vila!
  Stor kram Jenny ❤️❤️

  SvaraRadera
 6. Det är du som är den underbara själen, de flesta av oss andra hänger på och håller tummarna!

  SvaraRadera