torsdag 26 april 2018

Dr Sellin ♥️

Dagen i dag har varit en ganska bra dag. Vi har suttit ute en stund i solen och druckit kaffe, det var riktigt gott. Jag spatserade runt lite på tomten och ner till mina odlingar på friland. Kunde konstatera att det inte börjat hända så mycket där än men snön har nyss försvunnit där. Hoppas det inte är dött allting där bara.....

Så upptäckte jag att det inte rann i pegen 😨 Nej! Inte igen!!!! Inte redan! Fan.....
Jag försökte röra på slangen för att få igång flödet men jag gjorde inte så mycket eftersom teamet skulle komma . När teamet kom blev pegen spolad och det fungerade bra. Hon mixtrade och fixade så gott hon kunde men när det inte blev bättre ”gav hon upp”. Jag måste erkänna att jag inte trugade om att hon skulle fortsätta då hon verkade så osäker och obekväm med uppgiften. Fel egentligen att jag inte stog på mig för de ska ju faktiskt kunna hjälpa mig med pegen. Jag tänkte att jag och Jocke försöker fixa det själva sen. Vi har ju fått instruktioner.....

Ja vi gjorde som vi blivit visade, förutom att använda piprensaren. Men flödet från magsäcken och UT i slangen var helt ok så det var i slanggn till påsen det kärvade. Den hade teamet spolat? Då ryckte Dr J Sellin ut och upptäckte inom loppet av några sekunder att det var ett väck på slangen 🙈.
Ja så kan det också gå 😂. Den känslan, när vi konstaterade att det inte var stop, den är obetalbar! Det kanske är svårt att förstå känslan bakom det här såklart, men det är fruktansvärt när det inte fungerar och det gör riktigt ont på huden. Jag tycker det börjar se ut som frätskador som kan bli sår. Hoppas verkligen inte det.

Ha en god natt allihop! Det ska jag försöka ha 😊5 kommentarer:

 1. En sån doktor vill väl alla ha.//Ullis

  SvaraRadera
 2. Fina Carina! Jag har legat och läst din blogg nu ikväll i nån timma och blir så ledsen för din skull. Visste inte att det var så illa då jag inte läst på länge. Du är ju fantastisk som orkar hålla oss uppdaterade nästan varje dag så nu ska jag titta in oftare. Så glad att du har kunnat komma hem igen och så roligt att du kunde vara med på dotterns vigsel. Hoppas ni också får lite fint väder och några varmare dagar för nu har det allt varit eländigt kallt. Tränade golf ikväll i termobyxor och underställ... Har varit på utvecklingsdagar med mitt nya jobb (började 3/4 i Uddevalla) i Örebro och Grythyttan. Lagade mat tillsammans med en av kockarna där och vilken måltid vi fick till! Helt fantastiskt! Skulle lagt mig tidigt ikväll men fastnade i soffan "med dig".
  Det är tråkigt att du ska behöva vara misstänksam mot vården och inte alltid få klara besked eller ens rätt behandling men känns tyvärr som att det är vanligt. Nu får vi tro att du får vara hemma längre och njuta av din familj samt förstås slippa smärta.
  Önskar dig en lugn och fin helg!
  Varma kramar
  Anette Emanuelsson

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Anette ❤️. Ja det har varit många turer fram och tillbaka och nu är det hög tid att vi får vila lite från sjukdom och elände. Sjukdomen är ju alltid närvarande, men i mer eller mindre omfattning.
   Önskar dig en skön och trevlig helg.
   Stora kramar ♥️

   Radera