måndag 30 oktober 2017

Linsbiffar

Idag lagade jag Linsbiffar utifrån ett recept jag fått av en vän, Pia.
3 dl röda linser läggs i vatten två timmar. Häll av vattnet och mixa. Riv 2 morötter, en stor rödbeta och en gul  lök. Pressa  2-3 vitlöksklyftor. Mixa allt tillsammans. Krydda med timjan, oregano, persilja, salt och peppar. Jag hade i lökpulver och vitlökspulver och lite cayennepeppar. Det var jättegott! En helt vegansk rätt som serverades med sallad och vegansk aioli.
Bon apetit! 

2 kommentarer:

  1. Ser gott ut, du är duktig med vad du stoppar i dig. Det behövs energi för det och det har du tydligen nu. Grattis! //Ullis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack 😊. Ja energin är på återtåg, tack och liv. Får bara så ont i ryggen när jag står mycket. När biffarna var stekta vart det ryggläge i soffan en stund innan ryggen bar igen.

      Radera