söndag 22 oktober 2017

Mysig lördag

I går var vi och hälsade på Daniel på Stensunds folkhögskola i Trosa. Det var kul att se hur han bor och att få träffa både honom och flickvännen Angelica och hennes hundar. De bor så fint, precis vid havet. Blåsigt, men jättevackert. Vi gick en vända och tittade på omgivningarna, tittade i deras rum och tillbringade sedan resterande tid i köket där vi lagade mat och fikade. Jättetrevligt men kort om tid. Resan tog nästan tre timmar enkel resa så det blev inte jättemycket tid att stanna och umgås. Men jag fick stilla lite av min längtan i alla fall och hoppas att det inte tar så lång tid innan vi ses igen.

Emelie sov hos Felix på kvällen och jag och Jocke tittade på Tv och bubblade i spabadet! Första gången på evigheter som jag badade, då jag är så rädd att få infektion i armen. Vi bunkrade upp med en massa frukt och ett glas vitt vin och Jocke ordnade så att vi kunde sitta i badet och titta på Tv. Tittade på "Så mycket bättre". Jag klarade dock inte av att bada mer än ca 30 min, då det var för varmt. Märkligt det där, jag som fryser jämt och ständigt borde ju tycka att det är skönt att bada i 40-gradigt vatten. Men jag höll på att storkna och fick hjärtklappning och blev yr i huvet! Märkligt! Ja, ja, det var mysigt så länge det varade i alla fall :-)

Har sovit jättedåligt i natt, som vanligt. Förstår inte varför det ska vara så svårt att sova. Jag vaknar ofta, vrider och vänder mig och har allmänt ont i kroppen. Tror det har med morfinet att göra, att jag får abstinens. Kanske ska prova att ta en tablett när jag går och lägger mig för att se om jag sover bättre. Men, jag vill ju som sagt sluta med dem. Det verkar dock svårt att få bort de här sista tabletterna. Får så jäkla ont i kroppen! Borde kanske lägga mig i fosterställning och bara härda ut.....men det är så jobbigt!

Idag ska vi försöka få lite ordning här hemma. En del att göra både utom- och inomhus. Önskar er en bra dag allihop.

2 kommentarer:

  1. Ja, nu är det mycket jobb i trädgården, gräset behöver inte klippas någon mer gång i alla fall men alla dessa löv... Kratta är jätteroligt, men sedan ska löven bort också! Härligt att se att det går framåt för dig och att du orkar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag låtet löven ligga, orkar definitivt inte kratta. Kör nog en vända med gräsklipparen och låter det ligga kvar som gödning 😊

      Radera