söndag 8 oktober 2017

En tripp till Västerås

Idag var jag och maken in till Västerås och uträttade lite ärenden. Jocke hade tidigare varit på Runes färger och tittar på tapeter och golv och vi åkte dit för att titta igen, och beställde! Hittade en snygg fondvägg i kopparton och ljusa taperter till det och en supermjuk och skön heltäckningsmatta. Det innebär inköp av ny dammsugare också då den vi har är från 1800-talet och att hålla rent en sån matta kräver en bättre maskin. Men Jocke har lovat att städa, så det blir nog bra 😂.

Var sen till lite andra affärer på Erikslund och provade kläder. Ska ju på Eallnans på lördag och det skulle vara kul med något nytt att ha på mig tänkte jag. Provade kläder i två butiker, sen vrålvärkte kroppen resten av kvällen. Det blev många timmars springande i affärer totalt sett och det tog på kroppen och orken. Åkte hem och la mig i soffan medan Jocke fixade tacos. Körde ett program på frekvensapparaten och tittade på tv. Nu återstår bara att sova.

Allt gott❣️

10 kommentarer:

 1. Oj vad du är aktiv. Härligt att cytostatikan har så god effekt och du mår bra. Hur har du med smärtan och med vikten?
  Nu är det verkligen höst här i sommarstugeområdet och jag har börjat packa ihop för stadsliv närmaste halvåret. Får hoppas jag får uppleva en sommar till här med min kära katt. Kram//Ullis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är klart du ska göra Ullis! 💪❤️
   Smärtan sitter i kroppen, som liknande influensasmärta. Vet inte vad det beror på om det är nedtrappning av morfinet eller cyton....ont gör det iallafall. Har dock inte den smärtan i rygg och bröst som jag hade förut. Det här är nåt annat. Vikten håller i sig, gått upp lite nån dag men inget oroande.
   Kram ❤️❤️❤️

   Radera
  2. Tack för att du tror på mig Carina, jag har sviktat lite själv och känt mig nedstämd. Nu är jag arg och ilsken igen och det känns mycket bättre faktiskt. Är det musklerna som smärtar när du rör dig, eller har du värk hela tiden? Kan nog vara pga av att du trappat ner morfinet tänker jag men du har ju också varit inaktiv ett bra tag och är på G nu. Måste du ta smärtstillande? Skönt i alla fall att värsta smärtan är borta och att du inte samlar på dig vätska mer. Kram//Ullis

   Radera
  3. Jag har värk hela tiden. Som vid influensa....i dag har det varit för jävligt! Ja jag tar morgin morgon och kväll, långtidsverkande, men håller på att trappa ut dem nu. Ja att vätskan är borta är skönt! Det är det viktigaste just nu.
   Ullis, jag hoppas du kan ta de mediciner du behöver för att hålla emot sjukdomen! Vi ska hänga med ett tag till, både du och jag. Du tillhör ju en del av min blogg så du måste hänga med mig flera år till! 😂💖. Stor kram till dig och tack för att du finns 🌺

   Radera
 2. Mina fina bloggkompisar - Carina och Ullis, det är som om jag har känt er hur länge som helst utan att vi har träffats! Jag "håller er båda i handen" och är med på er resa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kram Maud ❤️❤️❤️

   Radera
  2. Tack Maud, det värmer ska du veta//Ullis

   Radera
 3. Ullis och Carina även jag finns här och tänker på er båda och följer era dagar och jag önskar er allt gott från hela mitt hjärta. Jag har själv varit drabbad och har därmed en ingång i det liv ni är påtvingade att leva. Det är stort och fint att ni inkluderar oss och att vi kanske tillsammans kan göra livet bättre. Att vi finns där för varandra och att det även sprids en kunskap och förståelse för hur det är att leva med denna förbannade sjukdom och vad den för med sig.
  Varm kram till er båda, Annika 💖

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för de fina orden fina Annika ❤️❤️❤️

   Radera
  2. Tack Annika, det värmer ska du veta.

   Radera