torsdag 12 oktober 2017

Igång hela dagen

Började dagen med att skjutsa Emelie till bussen, hem och åt frukost och åkte sen till jobbet. Var där ett par timmar och åkte sen till Sala och lunchade med en kollega och hade en jätte trevlig och mysig pratstund. Tack så mycket Marie, det måste vi göra om snart igen ❤️.
Sprang i några affärer och tittade på kläder sen, var även till hälsokostbutiken. Blev en sväng till Dollarstore för att köpa ett paraply. Det kan behövas så som det regnar nu, och det verkar hålla i sig också! Riktigt höstrusk och jag fryser konstant in i märgen! När jag kom hem tände jag en brasa och satte mig i fotöljen och vilade ett par timmar. Hämtade en glömd burk yoghurt hos chefen och Emelie hos Felix och sen var det kväll! Och godnatt 😊!

Ja, nu är jag trött men inte slut och det känns så bra. Det känns så bra att kunna vara igång, att ha energi till att vara på benen och inte ligga nästan dygnet runt. Jag har helt slutat med de långtidsverkande tabletterna nu men behöver ta korttidsverkande fortfarande. Ska avveckla dem också snart.

När jag var på jobbet pratade vi om att jag ska börja jobba lite smått. Jag siktar på att börja med ett par timmar i veckan och känna mig för. Ta det jättelugnt, ett steg i taget och verkligen känna efter hur jag mår och hur det påverkar mig. Jag kommer att få administrativa uppgifter och inte gå in i ärenden. Så får vi se hur det utvecklar sig. Jag tror att det kan bli jättebra. Jag känner att jag behöver något annat att tänka på, se något annat än Ljömsebo och inte hela tiden vara i sjukdomen! Ja, det ska bli riktigt roligt! Jag längtar efter att komma igång och på sikt vill jag ju jobba ”på riktigt”, med ärenden, vägledning, utveckling och allt annat som liggen i uppdraget som arbetsledare.

Ja, nu återstår inte så mycket mer än att sova! Emelie åker till sin syster i morgon och kommer hem på söndag. Vi åker till Stockholm på lördag och ska på Wallmans! Det ser jag mycket fram mot och är glad att jag blivit så pass pigg så att jag orkar åka! 🙏

Ha det så gott ❤️10 kommentarer:

 1. Hej dej Carina, du är då verkligen på hugget. Din återhämtning har gått jättesnabbt kan jag tycka. Hoppas du får en mycket trevlig helg, det är ni värda.//Ullis

  SvaraRadera
 2. Tack Ullis ❤️. Ja det ska bli kul att åka till Stockholm och rå om varandra lite 😊.
  Är det bra med dig? Hur går det med dina behandlingar? Tänker på dig ❤️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Carina, det är bara bra med mig. Får ju cytostatika var tredje vecka så nästa vecka får vi hoppas de vita blodkropparna ligger bra och att njurvärdena är OK. Har blivit bjuden nästa fredag på "Hjalmars" revy i Brevens Bruk bara några mil från min sommarstuga. Då får jag säkert skratta en hel del. Peter Flack hade tidigare sin revy i Örebro men har trappat ner och flyttat till Brevens Bruk, sa bli kul att se. Händer inte så mycket annars här i trakten. Kram//Ullis

   Radera
  2. Va kul Ullis! Hoppas du får riktigt trevligt 😊❤️

   Radera
 3. Åh, vilken trevlig läsning. Underbart att du fått mer ork och energi. Vi är ett gäng som ska till Wallmans 3-4 nov. Kul att höra hur ni tyckte att det var.
  Ha en underbar helg och njut.
  Kram /Kia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det ska jag ha Kia. Skriver en recension sen 😊. Kram ❤️

   Radera
 4. Hu, vilket dåligt samvete jag får! Du är i gång som ett jehu medan jag som (förhoppningsvis) är frisk är lat som jag vet inte vad... Det är så roligt att läsa det du skriver om allt du orkar nu. Ha det toppenbra i Stockholm, njut av livet, av varandra och av Wallmans + god mat och dryck. Varma kramar till mina fina bloggkompisar med respektive.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vi ska verkligen försöka njuta 😊 varm kram till dig ❤️

   Radera
 5. Men här händer det saker!! Vad kul med Stockholmsresan och helt otroligt att du ska börja jobba lite!! Du har verkligen återhämtat dig! Helgen kommer att bjuda på bra väder också!
  Ullis! Håller tummarna för att du kan ta emot din behandling. Fint att du mår bra och har roligheter framför dig.
  Ha en bra helg allesammans!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 6. Tack Annika ❤️ Hoppas du får en trevlig och bra helg du med. Kram ❤️

  SvaraRadera