tisdag 10 oktober 2017

Lite blandat

I lördags fick jag besök av Lotta och hon hade med sig den här fina  höstblomman.  Jättefin!
Vi fikade och hade en trevlig och givande pratstund. Alltid lika trevligt att träffa Lotta. En underbar människa som har ett enormt stort hjärta och genuint intresse för andra människor. 

I måndags träffade jag ytterligare en fin och Go människa, min chef Anna. Vi var ut och åt lunch i Sala och det var jätte trevligt! Blir alltid så sugen på att börja jobba när jag träffar Anna! Saknar verkligen mitt jobb när jag inte mår allt för dåligt. Fick denna vackra blomma och den lilla hjärtskålen av Anna och kollegorna.


Idag har varit en hemsk dag, då jag haft såååå ont i kroppen! Hoppade över morfintabletten i morse och förmodligen var det därför jag hade så ont. Jag har haft ont, frusit in i märgen och svettats om vart annat. Tvingade mig att laga mat men hamnade i soffan direkt efteråt. Jocke överraskade med att komna hem tidigt och vi tog en promenad på 2 km. Det var jättejobbigt och jag var helt slut efteråt. Tog en värktablett och mådde lite bättre sen. Vill verkligen bli av med dessa piller!!!! Avskyr att ta dem! Vet att de behövs ibland, jag vet....

Idag hade jag sjukvårdsteamet här för att ta prover. Kändes lyxigt att slippa åka in till  Sala idag då jag mådde så dåligt som jag gjorde. Jag hade per telefon bett dem kolla med läkare om jag ska fortsätta äta vätskedrivande läkemedel, och de meddelade att det ska jag. Varför visste de inte. Märkligt att ära dem när jag inte har vätskeproblem kan jag tycka. Ska ta upp det med min läkare när jag träffar henne nästa vecka. Jäkla pillerpicklande hit och dit!

Hoppas influensasmärtan ger sig snart. Det är slitsamt att ha ont hela tiden men det är samtidigt viktigt för mig att bli av med pillren. Det är lite som att " vill man vara fin får man lida pin". Men, inte hur mycket sim helst förstås. Nu ska jag iallafall sova. Får finbesök på lunch i morgon, av mamma och Birgitta. Det ska bli trevligt!

Natti natt 😴

2 kommentarer:

 1. Britt-Marie11 oktober, 2017

  Kramar till dig och alla andra som kämpar så hårt med er sjukdom. Jag beundrar ditt mod och ork som skriver om dig och din älskade familj. Må så bra du kan och njut av dom bättre dagarna. Kramar❤

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Britt-Marie. Kram ❤️

   Radera