onsdag 8 februari 2017

Laetrile Vitamin B17

Nedanstående text är hämtad på https://www.cancertutor.com. Jag har översatt den på Google translate och texten är på sina ställen kanske inte korrekt översatt. Jag reserverar mig för att det kan ha blivit fel i texten utifrån översättningen. Jag har gått igenom texten och efter bästa förmåga försökt att skriva den så korrekt som möjligt, men kan inte garantera att det blivit helt rätt.

Somliga kallar Laetrile "Vitamin B17", även om det inte är ett vitamin. Laetrile är den delvis konstgjorda formen av naturlig substans amygdalin, som finns naturligt i råa nötter och kärnor hos många frukter, särskilt aprikos eller kärnor. Det är också närvarande i limabönor, klöver, och sorghum.

Friska celler innehåller enzymet rhodanese som neutraliserar Benzaldahyde och cyanväte i B-17. Den omvandlar dem till den användbara näringsföreningar Thyiocyanate och bensoesyra. Glukos levererar B-17 till cancerceller, men cancerceller har inte rhodanese att neutralisera cyanid. Istället har de ett enzym som kallas beta-glukosidas. Detta enzym, som bara finns i cancerceller, frisätter Benzaldahyde och Cyanide från glukos och varandra för att skapa ett riktat gift som dödar cancercellen.

Medan Laetrile (t ex aprikoskärnor) är en mycket bra cancerbehandling bör det inte vara den primära cancerbehandling för varje cancerpatient, men kan ofta användas som en effektiv kompletterande behandling. Laetrile är en del av Cellect-Budwig protokollet men det kan användas med någon av de andra stora behandlingar.

Detta cancerprotokoll är mycket effektivt för att bli av med cancerceller och i viss mån även hjälper till att bygga immunförsvaret. Men detta protokoll innehåller inte de super-näringsämnen som reparerar skador på icke-cancerösa celler på grund av cancer (t ex mjölksyra), kemoterapi, strålning, etc. De flesta cancerpatienter dör till följd av skador på deras icke-cancerceller.

Om patienten inte har råd med en av de största hem-protokollen (t ex Cellect-Budwig, cesiumklorid eller hög RF Protocol), bör de kombinera Laetrile med Dirt Cheap protokollet.

Om du använder detta protokoll hemma, se till att använda både flytande Laetrile eller Laetrile piller plus viktiga tillskott (diskuteras nedan) och aprikoskärnor.

Hur det fungerar
Laetrile (dvs amygdalin eller vitamin B17) terapi är en av de mest populära och mest kända alternativ cancerbehandlingarna. Det är mycket enkelt att använda och är mycket effektiva om de används i tillräckligt höga doser och om produkten är av hög kvalitet och om det kombineras med en effektiv cancer kost och viktiga tillägg (med andra ord, måste du göra din hemläxa att maximera dess fördelar).

Laetrile fungerar genom att rikta och döda cancerceller och bygga immunsystemet för att parera framtida utbrott av cancer. Den använder två olika metoder för att döda cancerceller. Det handlar om en strikt diet (som gör alla cancerbehandlingar) och flera tillägg.

De flesta tar Laetrile i form av aprikoskärnor. I mitten av en persika eller aprikos finns ett hårt skal. Om du öppna skalet med en nötknäppare hittar du ett litet frö i mitten som ser ut som en mandel. Det är dock mycket mjukare än en mandel och smakar definitivt inte som en mandel. Det är detta frö som är rikt på naturliga Laetrile.

De flesta experter kommer att rekommendera en daglig dos av aprikoskärnor från mellan 24 kärnor per dag upp till 40 kärnor per dag, fördelade över dagen. För en person i remission, bör minst 16 aprikoskärnor användas per dag.

Andra saker som är rika på Laetrile är hirskorn och bovetespannmål. Även frön av bärväxter, såsom röda hallon och svarta hallon är rika på Laetrile. Röda hallon har också en andra cancerkilleren i deras frön: ellagsyra, en fenol. Jordgubbar har också ellagsyra. Aprikoskärnor är den bästa källan till Laetrile. Dr Philip Binzel lista över livsmedel som innehåller Laetrile inkluderar aprikoskärnor, persika kärnor, druvkärnor, björnbär, blåbär, jordgubbar, böngroddar, limabönor och macadamianötter (för att nämna några).

Om du får Laetrile piller, är det viktigt att ta dem med naturliga vatten under en måltid (dvs med mat).
Teorin
När Laetrileföreningen molekylen kommer över en cancercell, är det uppdelad i 2 molekyler glukos, en molekyl av vätecyanid och en molekyl av bensaldehyd. I början av Laetrile forskning antogs att cyanväte-molekylen var den stora cancercelldödande molekyl, men nu är det känt att det är bensaldehydmolekylen som är den i särklass största orsaken till att cancercellen dödas.

Anledningen Laetrile terapi tar så lång tid att verka, trots den fantastiska designen av Laetrile molekylen, beror på att om Laetrile molekylen råkar reagera kemiskt med enzymet av en icke-cancercell (dvs. rhodanese), innan den reagerar med den enzym av en cancercell (beta-glukosidas), kommer rhodanese bryta isär Laetrilemolekylen på ett sådant sätt att den inte längre kan döda en cancercell. Således måste du ta tillräckligt med Laetrile molekyler under en tillräckligt lång tid, för att tillräckligt många Laetrilemolekyler slår alla cancercellerna först.

Det andra sättet som Laetrileterapi fungerar på är eLaetrile dieten. Liksom metabola dieter, är det avsett att bygga upp trypsin och chymotrypsin i kroppen, och låta dem arbeta på cancercellerna. Vad de gör är att bryta ner de enzymer som omger cancercellen så de vita blodkropparna kan identifiera och döda cancercellen. Mer kommer att sägas om cancerdiet nedan.

En av de goda biverkningar av Laetrileterapi är att mer Vitamin B12 är gjord i kroppen. Med detta i åtanke, se till att du komplettera Laetrile behandling med vitamin C. C-vitamin och vitamin B12 är i sig en behandling för cancer.

Den grundläggande behandlingsplanen
Som med alla cancerbehandling, är det dieten du behöver börja med, dvs vilken mat du kan och inte kan äta.  Binzels kost är mycket lik rå kost. Det skulle förmodligen vara bättre att helt enkelt gå på en Raw Food diet snarare än en modifierad rå kost (dvs Binzel diet). Anledningen är att Binzel kosten inte tar hänsyn till upptäckter som gjorts om cancer-dödande näringsämnen i grönsaker och frukter.
Det finns flera sätt att förbättra råkost med hänsyn till Laetrile. Först och främst ger man företräde till dessa frukter (dvs frön), spannmål och nötter (t.ex. mandlar och macadamianötter) som är rika på Laetrile. Blanda dessa med råkost.

För det andra, se till att du får de näringsämnen som är nödvändiga för att Laetrile ska  arbeta:
• Zink (som är transportmekanismen för Laetrile)
• Vitamin C (bygga upp till 6 gram per dag)
•Mangan
•Magnesium
•Selen
• vitamin B6, B9 och B12
• Vitamin A
• E-vitamin (åtminstone 2000 I.U.)

Om du redan tar en multi-vitamin (t.ex. du är på Bill Henderson Protocol), jämföra dess ingredienser med listan ovan och ta extra tillskott för att kompensera eventuella brister.

Om du inte redan tar en multivitamin, till det rekommenderade sättet att få alla dessa näringsämnen är Body Flex AM. Det har alla ovanstående punkter (plus det viktiga joden). Men det har inte tillräckligt med C-vitamin eller E-vitamin (som du kommer att behöva komplettera separat):
Binzel tillägger också "Megazyme Forte" för sina trypsin, kymotrypsin, bromalin och zink näringsämnen - två piller tre gånger om dagen. Andra pankreasenzymer (även känd som proteolytiska enzymer) är Vitalzym och Wobenzym N.

Det är viktigt att inta de pankreatiska eller proteolytiska enzymerna under Laetrile terapi. Observera dock att de är blodförtunnande och bör tas inom leverantören rekommenderade maximala dosen (på flaska). Dessa är avgörande för Laetrile molekyler att arbeta med maximal effektivitet.

Notera att zink är också en av de mest kritiska delarna av denna terapi:
• "Zink är den transportmekanism för Laetrile och nitrilosides i kroppen. Biokemister och forskare har funnit att du kan ge Laetrile till en patient tills dess kommer ut ur öronen på patienten, men om den patienten inte har tillräcklig grad av zink, ingen av Laetrile skulle komma in i vävnader i kroppen. De fann också att ingenting läker i kroppen utan tillräcklig vitamin C. De fann också att magnesium; selen, vitamin A och B alla spelat en viktig roll för att upprätthålla kroppens försvarsmekanism. Det är därför det är viktigt att förstå att cancer bäst behandlas med en total näringsprogram bestående av kost, vitaminer, mineraler, Laetrile och pankreasenzymer. "
Han tillägger också Pangamic syra (B15) 100 mg. - Ett piller tre gånger dagligen. Vitamin B15 bör tas direkt efter en måltid.

Binzel erkänner behovet av vegetabiliskt protein, och därmed gör det möjligt för spannmål, nötter, bönor, etc. som ger det protein, även om de måste kokas.

Binzel tillåter inte keso (det kommer från ett djur, så det är förbjudet), men om du tar de två viktigaste delarna i Budwig dieten, med keso är naturligtvis OK. Att göra detta, men gör de proteolytiska enzymer som mycket viktigt eftersom animaliska fetter använder upp några av de pankreasenzymer som gjorts i bukspottkörteln.

Bovete Protokollet
Bovete innehåller Laetrile och är en mycket god cancerbehandling. Här är stegen för ett bovete protokoll:

1) Bovete gröt (tre gånger per dag) är tillverkad av 1/2 glas (kopp) råa ekologiska bovete gryn (och efter tillagningen tillsätt 2 msk kallpressad olivolja till gröt). Det måste ätas långsamt.

2) En halvtimme före varje måltid tas en boveteblandning gjord av organiskt (fullkorn / mörk) bovetemjöl och krossade nypon bär och krossade linser (förhållande 1: 1: 1) och en tbl sked (soupspoon) varmt kokt vatten (1-2 tsk honung och 1 tsk rå aloe kan läggas till). Blandningen måste ha mer flytande konsistens (Det skulle vara som en pannkaka eller våffla blandning).

3) Du måste också dricka minst 4 glas (koppar) av rent vatten (de är starka troende i dricksvatten som har varit fryst och sedan smälts eller de dricker strukturerat vatten som är lite mer komplicerad process) och 4 glas vatten färska bär / fruktsaft förhållandet 3: 1 (ananas, alla citrusfrukter, blåbär, hallon, svarta vinbär, dewberry / BLÅHALLON)

4) En Timme efter gröten ska du dricka grönt te, ingefära tee (från rå ingefära), eller andra anti-cancer örtte.

5) Tillsätt minst 8 objekt från Dirt Cheap protokollet för att fylla i luckor i protokollet.
Laetrile kan orsaka lågt blodtryck
"Laetrile intag kan ibland orsaka en tillfällig lågt blodtryck reaktion på grund av bildandet av tiocyanat, en kraftfull blodtryckssänkande medel. I metabolism, är nitriloside hydrolyseras till fri vätecyanid, bensaldehyd eller aceton och socker. Detta sker till stor del genom enzymet beta-glukosidas som produceras av tarmbakterier såväl som av kroppen. Den frigjorda HCN [hydrocyanide] detoxifieras av enzymet rhodanese av den relativt icke-toxiska tiocyanat molekyl. "

Proteolytiska enzymer är blodförtunnande
Eftersom många människor som använder Laetrile också använder proteolytiska enzymer (dvs pankreasenzymer), är det viktigt att veta att proteolytiska enzymer är blodförtunnande. Proteolytiska enzymer, såsom Vitalzym och bör inte användas i samband med receptbelagda blodförtunnande medel, såvida inte läkare godkänt att de används.

Ta inte Laetrile med probiotika
Laetrile tillsammans med höga doser probiotika kan öka mängden fri vätecyanid och därmed kan skapa negativa biverkningar.
Använda Laetrile med Bob Beck protokoll
Om du planerar att använda Bob Beck Protocol (en ELECTRO behandling) och Laetrile samtidigt, ta inte Laetrile tills du är klar med både Bob Beck Protocol ELECTRO enheter (t.ex. blod reningsverk och magnetiska pulser) för dagen. Med andra ord, när du är klar med Bob Beck protokoll för dagen, kan du ta Laetrile. Detta ger Laetrile gott om tid att absorberas av kroppen innan Bob Beck protokoll om nästa dag. Om du tar aprikoskärnor, ta inte mer än en tredjedel av det dagliga antalet kärnor innan Bob Beck protokollet är klar för dagen.

Kombinera Laetrile med andra behandlingar
När en person kombinerar två eller flera alternativa cancerbehandlingar tillsammans, är det viktigt att göra dina läxor. Till exempel bör C-vitamin tas med Laetrile dock bör C-vitamin inte tas med Protocel, graviola (exempelvis Amazon Factor Protocol), hydrazinsulfat, etc.

Med andra ord, om du tar en andra eller tredje alternativ cancerbehandling med Laetrile, eller om Laetrile används för att komplettera en annan behandling, var noga med att titta på varningar på varje behandling.

Glöm inte zink, vitamin B15 och andra näringsämnen som anges ovan.

Många av de snabbverkande cancerbehandlingar döda inte cancerceller utan vad de gör är att ge super-näringsämnen till icke-cancerceller och stimulera cancerceller så att de inte orsakar någon skada. Så i själva verket är detta protokoll ett mycket viktigt kompletterande protokoll för nästan alla av de absolut kritiska supersnabbverkande protokoll.
Är Laetrile giftigt?
Tekniskt sett är all mat på planeten jorden giftiga. Men när en person använder termen "toxiska" i allmänhet innebär det att ämnet är giftigt när det tas i låga doser. Med denna definition är Laetrile inte giftig, även när det tas i höga doser.

2 kommentarer:

  1. Oj Carina, det var mycket... När jag läst om alla ämnen fick jag lägga mig på soffan och vila. Tog ett glas vin också. Känner mig orolig inför läkarbesöket och besked om röntgensvar. Ha det så bra.//Ullis

    SvaraRadera
  2. Ha ha, du är rolig du ❤ Ja det är Mycket information, mycket att hålla reda på. Det är ett heltidsjobb att bli frisk 😊
    Jag håller alla tummar jag kan för dig Ullis!

    SvaraRadera