onsdag 8 februari 2017

Budwigdieten

Nedanstående text är hämtad på https://www.cancertutor.com. Jag har översatt den på Google translate och texten är på sina ställen kanske inte korrekt översatt. Jag reserverar mig för att det kan ha blivit fel i texten utifrån översättningen. Jag har gått igenom texten och efter bästa förmåga försökt att skriva den så korrekt som möjligt, men kan inte garantera att det blivit helt rätt.

BUDWIGDIETEN
Dr Johanna Budwig använde ekologisk linfröolja i kombination med organisk fettsnål keso för att förebygga och bota cancer och kroniska sjukdomar.

I Dr. Budwig protokoll innehåller mycket mer än bara linfröolja och keso. Om du inte är bekant med protokollet är det viktigt att du läser detta i sin helhet för att förstå hur protokollet fungerar för att läka kroppen. Detta är en mycket, mycket kraftfull protokoll när det görs på rätt sätt och har läkt tusentals människor med kroniska och terminal sjukdomar.


Dr. Budwig föddes i Tyskland 1908. Hon avled 2003 vid en ålder av 95. Hon har kallats en topp europeisk cancerforskare, biokemist, blodspecialist, tysk farmakolog och fysiker.

I Tyskland 1952 var hon en ledande expert för fetter och läkemedel. Hon anses vara en av världens ledande auktoriteter på fetter och oljor. Hennes forskning har visat de enorma negativa effekter som kommersiellt bearbetade fetter och oljor har på våra cellmembran och de sänker spänningen i cellerna i våra kroppar, vilket resulterar i kroniska sjukdomar.

Cellerna i våra kroppar är elektriska. De har en kärna i mitten av cellen som är positivt laddad, och cellmembranet, som är det yttre höljet av cellen, är negativt laddat. Dr Budwig upptäckte att när omättade fetter behandlats kemiskt förstörs deras egenskaper och fälten av elektroner har försvunnit. Denna kommersiella  bearbetning av fetter förstör elektronerna som cellmembranen  behöver ha för att fungerar korrekt.

Utan ordentlig metabolismen av fett i våra kroppar, är varje viktig funktion och varje organ påverkade. Detta inbegriper generering av nytt liv och nya celler. Våra kroppar producerar över 500 miljoner nya celler dagligen. Dr. Budwig påpekar att, i att odla nya celler, finns det en polaritet mellan den elektriskt positiva kärnan och den elektriskt negativa cellmembranet med dess höga omättade fettsyror. Under celldelning måste cellen, och nya dottercell innehålla tillräckligt med elektronrika fettsyror i cellens ytarea för att dela sig helt från den gamla cellen. När denna process avbryts börjar kroppen att dö. I huvudsak är det dessa kommersiellt bearbetade fetter och oljor som stänger det elektriska fältet av cellerna och möjliggör kroniska och terminalsjukdomar att ta tag i våra kroppar.

Huden och membran, körtelorgan som lever och bukspottkörtel eller körtlar i magen och tarmkanalen är kroppsområden som har många tillväxtprocesser. Om polariteten saknas, på grund av bristen på elektronrika höggradigt omättat fett, är  tillväxten störd -de ytaktiva fetterna är inte närvarande; ämnet blir inaktivt innan mognad och shedding processen av cellerna någonsin äger rum, vilket resulterar i bildningen av tumörer.


Hon påpekade att detta kan vändas genom att tillhandahålla enkla livsmedel, keso, och linfrö olja, som reviderar de stagnerade tillväxtprocesser. Dr. Budwig upptäckte att när hon kombinerade linfröolja, med sin kraftfulla helande natur väsentlig elektronrika omättade fetter, och keso, som är rikt på svavelprotein, frambringades en kemisk reaktion som gör att oljan vattenlöslig och lätt kan absorberas av cellmembranet.

Jag hittade vittnesmål från människor från hela världen som hade fått diagnosen obotlig cancer (alla typer av cancer), som skickas hem för att dö och som faktiskt botats och lever friska, normala liv. Dr Budwig har inte bara använt sitt protokoll för behandling av cancer i Europa utan hon behandlade också andra kroniska sjukdomar som artrit, hjärtinfarkt, oregelbunden hjärtrytm, psoriasis, eksem (andra hudsjukdomar), immunbristsyndrom (multipel skleros och andra autoimmuna sjukdomar), diabetes, lungor, magsår, lever, prostata, stroke, hjärntumörer, hjärn (stärker aktivitet), åderförkalkning och andra kroniska sjukdomar. Dr. Budwig protokoll visat sig framgångsrik när ortodoxa traditionell medicin har misslyckats.

Multipel skleros,  ALS "Lou Gehrig sjukdom", Parkinsons sjukdom och Alzheimers sjukdom kan också påverkas avsevärt med detta protokoll. Protokollet kan ha störst påverkan tidigt i sjukdomen, och kan mycket möjligen vända dessa sjukdomar helt.

Dr. Budwig behandlade ofta mycket sjuka cancerpatienter från sjukhuset med bara några timmar eller några dagar kvar att leva och hade mycket goda resultat med sitt protokoll, för det mesta. Vissa patienter hon arbetade med var alltför svårt skadad av kemoterapi och strålbehandling. Hon påpekade att hon med vissa av dessa patienter skulle börja sin behandling med ett lavemang av 500 CC i en oljeblandning och att deras subjektiva medvetenhet om välbefinnande ökar omedelbart."

Hon påpekade att många inte kunde urinera, producera tarmrörelser, eller när man hostar kunde inte få upp slem, men när protokollet inleddes började reaktivering av de vitala funktionerna och patienterna började omedelbart må bättre. Budwig diet tycks tillåta cancerceller att börja andas igen

Den sista av de punkter som nämns av Dr Budwig, och kanske viktigaste, är elektronerna i våra livsmedel fungera som resonanssystem för solens energi och är verkligen del av livet. Människan fungerar som en antenn för solen. Samspelet mellan fotoner i solstrålarna och elektronerna i fröoljor och våra livsmedel styr alla viktiga funktioner i kroppen.

Budwig Protokollet
Blandningsförhållandet är två matskedar keso till en matsked olja. Blanda bara den mängd du konsumerar på en gång så det är blandade färska varje gång. Ett exempel skulle vara att blanda (4) matskedar keso till (2) matskedar linfröolja, förbrukas två gånger dagligen eller mer, beroende på svårighetsgraden hos det hälsotillstånd man försöker att ta itu med. Man bör nog börja långsamt med oljan, kanske bara en gång om dagen och arbeta sig upp och låta kroppen anpassa sig till protokollet. Oljan och keson måste blandas omsorgsfullt vid en låg hastighet, med hjälp av en mixer, blanda tills en krämig konsistens med inga stående oljan uppnås. Blandningen skall sedan omedelbart konsumeras. Blanda inte i något i blandningen förrän den är blandad ordentligt.

Man kan överväga att stänka en matsked eller två av nymalet linfrö över toppen av den nyligen blandade linfröolja och keso blandning. Blanda i detta för hand. Du kan slipa upp färsk linfrö med en liten kaffekvarn. Lagra frön i kylskåpet och mala färskt varje gång.
Du kan också röra i en sked 2-3 msk ekologisk lättmjölk för en krämigare blandning. Detta kan blandas i för hand efter den inledande blandningen. Blandningen kan smaksättas på olika sätt varje dag genom att tillsätta nötter, företrädesvis organiskt såsom pekannötter, mandlar eller valnötter (inte jordnötter), banan, ekologisk kakao, organiskt riven kokos, ananas (färsk), blåbär, hallon, kanel, eller (nyligen) pressad fruktjuice.

Dr. Budwig påpekade att människor som lider av kronisk eller terminal sjukdom bör arbeta sig upp till konsumera 4 - 8 msk olja dagligen. Vanligtvis är det högre nivåer 6-8 msk för personer med cancer. Hon sade folk med lever- eller bukspottkörtelcancer etc, kan behöva arbeta upp mycket långsamt med olja och eventuellt bara börja med en tesked i taget för att ge sin kropp tid att anpassa sig.
Dr. Budwig påpekade att cancerpatienter som startar protokollet och får den under kontroll måste fortsätta med en underhållsdos för att förhindra återfall. En underhållsdos betraktas (1) msk av oljan per 100 pounds av kroppsvikt. Budwig Diet tar tid att arbeta och i händelse av cancer, tumörer, etc. kan det ta 3-6 månader för att se resultat. Många andra hälsofrågor kan reagera mycket snabbare.
Om du är laktosintolerant kan du prova följande. Eftersom den kommersiella mjölken pastöriseras, är nyttiga bakterier och enzymer i mjölk och mjölkprodukter förstörda. Detta har lett till ett antal människor har svårighet att tolerera kvark eller keso.

Mejeri är en viktig komponent i Dr Budwig Oil proteinrik diet. Eftersom goda substitut är svåra att hitta, är det värt för dem som är laktosintoleranta att prova olika sätt att tolerera mejeriprodukter.

Några möjligheter (utan inbördes ordning):
• Använd obehandlad mjölk och obehandlade mjölkprodukter om du kan få tag i dem.
• Använd getmjölk i stället för komjölk.
• Ta enzymet laktas med kvarg eller keso.

Försök Nancy keso som görs med mjölksyrakulturer. För mer information, inklusive en butik locator, gå till denna webbplats:
• Gör yoghurt kvark
• Gör kefir kvark
• Få kefir korn, göra kefir, ta bort kärnor och stam genom fina tunt tyg.

Om man inte vill göra kefir, kan det köpas från hälsokostaffär i den kylda sektionen. Organiska Kefir kommer i en vätska och oljan kan omröras i kefir och konsumeras. Det smakar mycket bra. Se till att oljan är helt upplöst i kefir innan du dricker. Du kanske vill kontrollera med hälsokostaffär och se om de har en kefir ost som liknar keso som bör fungerar, så länge linolja smälter in och inte flyter tillbaka till toppen.

Följande punkter som anges nedan bör undvikas på denna diet.

(Anledningen till ett behov att utesluta dessa objekt är att de stör kosten genom att sänka spänningsfältet i cellerna.)
Socker
• Alla animaliska fetter
• Allt kött
•Margarin
•Smör
• salladsdressing oils- undantag extra virgin olivolja och balsamvinäger eller citron
• Livsmedel som innehåller mycket konserveringsmedel
I Dr. Budwig protokoll använde hon 2-3 matskedar dagligen av grunden linfrön. Linfrönen bör malas och användas omedelbart. De måste konsumeras inom 15 minuter efter slipning för att inte härskna.

SUNSHINE - Solen på huden är mycket hälsosamt för vitamin D och andra fördelar, men undvika bränning. Om du känner för att ha lite motion, individualisera den enligt DIN STYRKA aldrig överdriva. Dr. Budwig drev inte idén om motion, hon kände hon att man behöver vila för att läka. Så, iakttag försiktighet. [För dem som kan utöva, förutom promenader, är fördelaktigt för lymfsystemet, hjärta och cirkulation en studsmatta (en liten, rund studsmatta). Avkoppling i solen om möjligt, lindrar stress. Läkande är - natur, musik, skratt.
DR Budwig betonade att det ÄR mycket viktigt att undvika ohälsosamma livsmedel och ämnen såsom härdade fetter, animaliska fetter, socker, vitt mjöl, konserveringsmedel, kemikalier och förädlade livsmedel. Undvika matrester - mat bör beredas på nytt och ätas snarast efter beredning för att få hälsobringande elektroner och enzymer - inom 15-20 minuter. Minst tre gånger per dag bör man dricka en varm vätska, såsom grönt- eller örtteer, söta endast med rå honung. Håll en matdagbok. Undvik stress och ångest; ta tid att koppla av och njuta av varje dag. Lyssna på vacker musik, skratt, gör djupa andetag, kontakt med naturen och umgås med människor du gillar. Dr Budwig talade om de skadliga effekterna av stress.

Dr. Budwig i hennes protokoll som används även Eldi R oljor och olja förpackningar för att hjälpa till i läkningsprocessen av kroniska och terminal sjukdomar. Dr. Budwig skapade Eldi Oljor (Electron Differentierings oljor) genom exakta mätningar spektroskopiska via absorption av ljus i olika oljor. De Eldi oljor har en gynnsam "återinställnings" effekt på ämnesomsättningen för människor som är sjuka. Den "återinställnings effekt hänför sig till skapandet av syre och energi i systemet. Solens energi i resonans med den elektroniska energi som skapas genom kombinationen linfröolja och keso, och de Eldi oljorna gör exakt samma när de appliceras topiskt på huden eller som en rektal lavemang. Vid tillämpning i en rektal lavemang brukade hon ½ dl till en kopp olja dagligen. Oljan ska hållas i ca 15-20 minuter innan release. Jag antar att sunt förnuft får råda. Om Eldi oljor inte är tillgängliga man kan använda linfröolja. 

Två gånger om dagen, det vill säga morgon och kväll, gnugga Eldi Oil R in i huden över hela kroppen, lite mer intensivt på axlarna (armhålor), bröst och ljumske (där lymfkärlen är) och även på problemområden, som t ex i bröst, mage, lever, etc. Låt oljan verka på huden i ca 15-20 minuter. Så varm dusch utan tvål. Följ sedan upp med en annan dusch, denna gång med en mild tvål, vila sedan i 15-20 minuter. Syftet med dusch, efter att oljanl har trängt in i huden, är att det varma vattnet öppnar porerna, så att oljan kan tränga lite djupare in i huden. Den andra dusch, denna gång med tvål, är för att rengöra hudytan så att kläder och sängkläder inte kommer att bli alltför smutsig.

Använd alltid Eldi Oil R i samband med olje proteinrik diet (Budwig Diet) och göra det konsekvent, även om det verkar svårt ibland. Olje proteinrik diet tillsammans med Eldi Oil är en användbar metod för att förbättra problem och sjukdomar på lång sikt. De Eldi oljor i små flaskor med 95 ml innehåll är alla parfymerade och innehåller, som Eldi Oil R, endast höggradigt omättade fettsyror, men de är för dyra för att användas för hela kroppen. De är avsedda att användas på detta sätt till exempel:

Eldi Oel foto activ endast för ansiktet.

Eldi Oel Rose för en kvinnas kropp (rosenolja).

Eldi Oel ört neu för en mans kropp.

Eldi Oel H-activ (H-aktiv) bara för bröstregionen (hjärta) etc.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar