söndag 5 februari 2017

Helgen

I lördags var jag och Jocke till Bauhaus för att köpa kakel till köket som vi sett ut. Väl där visade det sig vara beställningsvara och flera veckors leveranstid. De hade flera partier utgående kakel och vi hittade ett jättesnygg mosaikkakel i ljus natursten! Det blir nog jättesnygg när det väl sitter på plats.
Jag somnade i soffan vid typ kl 20 och vaknade sen några gånger bara för att snabbt somna om igen. Vaknade kl 8 i morse och hade då sovit i nästan 12 timmar. Trött av behandlingen skulle jag tro.

Idag var jag och hämtade Sandra och Amanda och följde med och tittade på när Amanda dansade. Jätteduktig var hon 😊. Vi åkte sen till Helen, Petri och Eira för att hämta Emelie som tillbringat helgen med dem och passade på att umgås och fika lite. Efter det bar det av hem till brorsan med familj och lite mat! Några timmars umgänge med mat, fika och prat! Ja sen var både dagen och helgen slut!

I morgon ska jag dra igång med mina odlingar! Ser mycket fram mot det 😊😊😊

2 kommentarer:

  1. Skönt att du mått så bra och kunnat vara aktiv i helgen. Trevligt umgänge gör gott. Låter trevligt med odlingar också, då finns det hopp om en vår och sommar som vi längtar till. Hoppas du får må fortsatt bra och att magen håller sig lugn.//Ullis

    SvaraRadera
  2. Tack Ullis. Ja våren börjar närma sig och jag hoppas få må så här bra länge till 😊 Och jag hoppas att du får göra det också ❤ Vi får njuta allt vi kan så länge vi kan 😊😊😊 Ha det gott!

    SvaraRadera