söndag 24 december 2017

Julafton

Julaftonskväll och jag har precis lagt huvet på kudden. Dagen har varit trevlig och det bästa har varit att träffa alla nära och kära. Att se barnens förväntan och glädje är underbart 😊. Barnen var så tacksamma över sina julklappar och Benjamin som bara är fyra år var så niga med att tacka för varje paket 😊. Älskade ungar ❤️❤️❤️

Vi firade julen hos min bror och hans familj. Lite knytis hade vi men det mesta hade de ordnat. God mat, en del både hemlagat och ekologiskt 👍😊. Som vanligt äter man för mycket och magen står i åtta hörn i flera timmar efteråt! 😂

Stackars Daniel, som kände sig krasslig redan igår, vaknade med feber i morse och har varit dålig hela dagen. Han har dock hängt med så gottvhan kunnat och fått i sin lite julmat. Tråkigt att bli sjuk just vid ett sånt här tillfälle.

Jag är glad och tacksam över att vi kunde samlas och umgås allihop idag. Det var mysigt och trevligt ❤️. I morgon bär det av till Jockes bror med familj och firas lite till 😊.

2 kommentarer:

  1. Det bästa med Julen är just det att familjen samlas och myser tillsammans, mörker, levande ljus och frid... God fortsättning!

    SvaraRadera
  2. Ja absolut, det är det som är julen 😊
    Hoppas du haft och har en fin och trevlig julhelg! Och god fortsättning till dig med ❤️

    SvaraRadera