söndag 3 december 2017

Adventspyssel mm

Igår var min dotter Helen och hennes sambo Petri och hälsade på. Jag och Helen gjorde dörrkransar och Jocke och Petri gjorde tomtar. Vi drack glögg och hade allmänt mysigt. På kvällen åt vi tacos och spelade spel. Vi spelade "Med andra ord" och Pictionary och det blev många glada välbehövliga skratt. Skrattade så jag fick kramp i magen :-) 

En av tomtarna som tillverkades. Vi hade ingen stor potatis att sätta som näsa så det fick bli en julgranskula så länge, men det ser mer ut som en clown för tillfället tycker jag :-)

Lite dålig bild men det blev fint med tomtar och krans :-) 

Idag har vi slappat en hel del men vi fick upp belysningen runt huset i alla fall. Var sedan och uppvaktade Jesper som fyller 15 år idag. 

Har fortfarande jätteont i ryggen och revbenet. Ligger på värmekudde men tycker inte det hjälper. Morfin hjälper inte heller tillräckligt. Ska ringa sjukvården i morgon och be om en tid för tappning då jag fyllt på en hel del vätska i buken.....ska prata med dem om smärtorna då också. Kanske är vätskan som trycker på? Börjar svälla i benen igen och hoppas och ber att jag inte får samma problem för förut, att jag ökar massor i vikt och blir inlagd. Blir orolig att det ska upprepa sig igen.....

Nu blir det förra söndagens Jordskott med Emelie! Ha en trevlig kväll. Puss och kram

5 kommentarer:

 1. Mysigt du haft det, fint blev det också. Hoppas din vårdgivare kan hjälpa dig så du inte får det så illa som när du blev inlagd. Själv fick jag bra besked hos läkaren i veckan. Inga metastaser synliga. Ska vila benmärgen och inte ta cytostatika till nästa röntgen om tre månader. Känn oroligt utan behandling men lite skönt också. Kram//Ullis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du inga synliga tumörer alls? Det är ju underbart isåfall. Skönt för dig och din kropp att få vila lite och bygga upp dig. Stor kram och all lycka till!

   Radera
  2. Ja, förnärvarande inga synliga metastaser står det i journalen! Det finns förstås cancerceller i lymfkörtlarna kvar men strålning och cytostatika har gjort ett bra jobb. Får se vid nästa rtg om det blir mer behandling.
   Kram//Ullis

   Radera
 2. Verkligen en mysig helg. Tack älskade mamma <3

  SvaraRadera