onsdag 5 juli 2017

Barnbarnsmys och annat

Igår var jag och träffade lilla Benjamin. Det var länge sen och jag längtade jättemycket efter honom. När jag ringde på dörren, hörde de små stegen komma springande och han ropade mormor! Då kom tårarna ❤️. Han försökte få upp dörren, ropade i brevlådan att han skulle öppna dörren så att jag kunde komma in 😊. Han är medveten om att jag inte äter vad som helst och när han fyllde år var han lite bekymrad över att jag inte åt tårta och bullar. Nu frågade han om jag "tålde kaffe" och när jag sa att jag gjorde det blev han så nöjd över att få bjuds på något. Lilla hjärtat 🤗❤️. Vi lekte med lego i hans rum och efteråt var jag mörbultad i kroppen efter att ha suttit och legat på golvet, men det var det värt!

Idag hade jag förmånen att få rå om Amanda några timmar ❤️.  Sällskapsspel och pilkastning har vi roat oss med bland annat. Hon börjar bli stor.... tiden går så fort!

Idag har jag roat mig med att städa också. Bäst att passa på när det är sämre väder. Tänkte göra mig till och laga en stor köttfärslimpa och frysa in för varmare dagar då jag inte vill stå vid spisen. Glömde dock bort den i ugnen och den fick gå till soporna 😩.

Nu är jag trött i både kropp och knopp och ska sova min skönhetssömn. Om vädergudarna vill blir det  strålande väder i morgon och då ska jag tillbringa nån liiiiten stund i solstolen 😜.

God natt och sov gott ❤️

7 kommentarer:

 1. Lille killen... Barn förstår mycket mer än folk tror! De är som djur, känner av och försöker trösta och laga det som är fel.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja de har en sensor för när något är galet, helt klart!

   Radera
 2. Härlig dag du haft Carina med människor som ger dig energi så du orkade städa. Här i Katrineholmstrakten har vi haft mycket varierande väder idag med allt från strålande sol till åska. Mycket lite regn, det skulle behövas massor. Har klippt gräs, glad att jag orkar. Energin har återkommit efter den jobbiga hjärtsäcksinflammationen. Hur har du det med magsmärtorna som du klagade över för en tid sedan? Har det gått över? Ha det så bra//Ullis

  SvaraRadera
 3. Ja positiva möten är välgörande 😊. Vi har också haft åska, rejält oväder i måndags då det skakade i huset och strömmen gick 😱. Skönt att du är pigg igen. Blev lite orolig för dig ett tag ❤️. Har du kommit igång med behandlingarna igen?
  Magen blev bättre när jag började äta mycket surkål och groddar. Nu har jag slarvat och känner av den igen. Har tagit nya tag och tycker redan det känns bättre så jag är vid gott mod.
  Ha det så bra du med Ullis 🌺

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att magen är bättre, viktigt att den delen av kroppen fungerar. Själv väntar jag på behandling, blir strålning först och därefter cytostatika om jag fattat rätt. Väntar på besked.//Ullis

   Radera
 4. hejsan
  jag letade runt på internet om hjälp min mamma kan få för sin cancer. Hittade arcadiakliniken och din blogg. får mAN lov att frga vilken sorts cancer du har? och om du vart på arcadia kliniken och vad tyckte du om det? kära hälsningar jasmine

  SvaraRadera
 5. Hej Jasmine
  Jag har spridd bröstcancer. Fick bröstcancer 2010 och genomgick då cellgifter, operation och strålning. Efterbehandlades med tamoxifen då min cancer är hormonkänslig. I juli 2015 kom den tillbaka genom att sprida sig till lever och skelett,sen även till bukhinnan och äggstockar.
  Jag har inte varit på Arcadia. Jag var inne på det ett tag men det finns så mycket man kan göra själv och jag är i ärlighetens namn tveksam till att jag skulle kunna få den hjälp jag behöver där. Har kontakt med flera kvinnor som varit där flera gånger och som blivit jättedåligt och flera är avlidna. Jag tror att det är mycket beroende på vilken typ av cancer man har o h hur långt det gått, om man är hjälpt av att läggas in på kliniker eller inte. Jag hade en konsultation med läkaren på Arcadia genom Skype och fick då besked att jag skulle dö inom några veckor. Detta var i nov förra året. Mitt förtroende för honom dalade om jag uttrycker mig milt.
  Önskar din mamma och dig all lycka till och hoppas att ni hittar något som kan hjälpa henne. Det finns MASSOR att göra om man orkar, kan och vill. Kram

  SvaraRadera