måndag 1 februari 2016

Cancermarkörprov / Byte av läkare

I dag ringde jag till onkologen och efterfrågade svaret på cancermarkörprovet jag begärt att få. Det visade sig att det sjunkit betydligt! Och jag blev så glad :-)

CA 15-3:
11 september = 87,2
5 oktober = 60,2
8 januari = 32

Det är så jävla underbart! Normalvärdet är 25. Jag vet inte exakt vad de olika värdena betyder men sköterskan sa att när värdet sjunker visar det att behandlingen har effekt och att det finns mindre canceraktivitet i kroppen. Jag kan inte tolka detta annat än att min behandling, kosten och allt annat som jag håller på med, hjälper! :-) Det visar ju både röntgen och nu blodprovet. Halleluja. MAn kan bli religiös på kuppen!

När jag pratade med sköterskan berättade jag att jag var missnöjd med min läkare och jag berättade varför. Hon förstod mig och rekommenderade en av de andra, som jag kommer att få träffa nästa gång det är dags för provsvar. Det ska vara en läkare som är noggrann och rakt fram, inget knussel men heller inget dalt. Det låter bra, vi testar henne. Är hon inte bra heller så provar vi en annan. Det är som sagt inte kompetensen jag ifrågasätter hos läkaren utan bemötandet. Jag går väl igenom dom som finns tills jag hittar någon jag gillar :-)

Nu ska jag ta och fira detta glädjande markörbesked med en kopp kaffe!

Önskar er alla en bra dag. Hoppas solen lyser på er <3

8 kommentarer:

 1. Så glad att läsa detta inlägg. :-)
  / Anette

  SvaraRadera
 2. Går inte att beskriva i ord vad jag känner när jag läser din blogg. Så glad för din framgång med kosten och vilken stark kvinna du är!
  Kramar
  Birgitta

  SvaraRadera
 3. Har du funderat på Bemer? Bemerterapin syresätter kroppen genom ökad vasomotion i kappillärerna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den har jag totalt missat. Ska googla och se vad det är. Tack ❤️

   Radera