fredag 26 februari 2016

Uppdatering av läget

Börjar känna mig som folk igen, efter förkylningen. Tycker rent generellt att jag mår bättre och är piggare nu än på länge. Har dock slarvat mycket med motionen under en längre tid och måste komma in i det igen. Promenerade i dag för första gången på evigheter. Igår var jag och Emelie och red en stund, det blev också lite motionsträning. Jag kände verkligen hur otränad jag är. Blir slut så snabbt. Fick tyvärr ont av ridningen :-( Jätteont i sittbenen redan efter en kvart och det känns av ordentligt i dag med. Även i knälederna fick jag ont. Undrar om det är så att jag rent allmänt är skörare i skelettet. Ja ja det är inte värre än att jag kommer att rida igen :-) Det är både roligt, avkopplande och jag får frisk luft! :-)

I tisdags var jag på ett "Homeparty" hos Mikaela. Hon har praktiserat på kvinnokliniken och där jobbar en kvinna som säljer Aloeveraprodukter för Forever Living. Hon erbjöd sig att ha en visning hos Mikaela tillsammans med sin dotter och låta förtjänsten gå till insamlingen som mina barn startat för mig! Så gulligt och rart! Hon känner inte mig, vet inte ens vem jag är och ändå gör hon en sån sak! Det finns så mycket otroliga människor :-) 
Det var en hel del produkter som verkade jättebra, men jag är så rädd för att använda saker jag inte vet vad de innehåller. Har nästan blivit manisk kring det här. Jag använder kokosolja till det medta, det vet jag vad det innehåller :-) Använder det till hudkräm, tandkräm, läppbalsam, sminkborttagnkng, till håret för att få bort svintolooken, har det i mitt chagate. Fick veta igår att kokosolja naturligt motsvarar ca 15-20 i solskyddsfaktor också, så där hittade jag ett nytt anvöndningsområde! Passar utmärkt nu när jag snart ska åka till solen! 
Hur som helst, jag köpte några saker iallafall! Läppbalsam och tandkräm. Flourfri såklart och med jättegod smak! Tänkte använda den till att ha i min egna tandkräm. 

Det var supertrevligt att träffa dem som kom på visningen. Det var flera som jag i träffar så ofta och det var kul att ttäffa dem igen! Tack för tulpanerna Birgitta :-) 
Jag uppskattar verkligen mina älskade barns engagemang i den här insamlingen och även Mikaela är mycket engagerad. Tack så mycket ni fina, underbara människor! ❤️

Jag har inte gjort så mycket mer, annat än att jag har jobbat. Har kommit in i ett flow och det är extra roligt att jobba när det flyter på så bra. Ska börja skriva en ny typ av utredningar nu som jag aldrig gjort tidigare och det ska bli spännande :-)

Jag hade kontakt med reporter Camilla på Sala Allehanda idag och hon trodde att artikeln skulle publiceras på måndag. Det ska bli så roligt och spännande att se vad hon fått ihop av allting.

Jag är ju med i flera grupper på fb, som är häksorelaterade på olika sätt. Ibland ställer jag frågor i dem och ibland har jag skrivit nåt inlägg. Här om dagen skrev jag en fråga om lchf-kost och cancer, jämfört med den kost jag äter idag. JISSES, vad svar jag fick. Och vilket liv det blev i trådarna! Folk angriper varann, anklagar varann och beter sig på ett mycket märkligt sätt. De allra flesta människorna i de här grupperna är otroligt hjälpsamma och välvilliga, men så finns det också riktiga stolpskott. Jag fick en del åsikter om att jag är korkad och naiv, någon gick längre än så! Det fick mig att fundera lite, så det är nyttigt att få höra den sidan också tänker jag. Jag blir ifrågasatt kring mitt val att inte ta emot behandling t ex, folk tycker att det är dumdristigt och naivt att tro på alternativa behandlingar. Det får mig att reflektera, men jag tvekar ändå inte kring mitt val. Inte för en sekund. Jag känner mig inte alltid säker på att jag kommer att lyckas hjälpa kroppen att läka, men jag är slltid säker på att jag inte vill ha cellgifter. Återigen, jag tar dagligen del av människor som lider alla helvetes kval på grund av cellgifterna. Folk är förtvivlade, känner att livet tagits ifrån dem, de lider av svåra biverkningar och äter kopiösa mängder mediciner mot alla biverkningar. Många åker in och ut på sjukhus, kan inte äta, har ingen livslust, ingen ork och inget hopp. Där hade jag också varit om jag hade tagit cellgifter. Vilken livskvalitet är det? Nej fy, säger jag. Jag förstår att folk inte vågar avstå cellgifter och strålning och jag förstår att många känner sig helt främmande till det jag gör. Men jag lider verkligen med dem som lider så fruktansvärt av dessa cellgifter och jag är glad över det val jag har gjort.

Nu ska jag slå ihop mina gröna och försöka få min skönhetssömn. God natt alla kämpar där ute ❤️ Alla kämpar vi med något, på vårt sätt ❤️ ❤️ ❤️

2 kommentarer:

  1. Heja heja... Din kropp ditt val! Håller med dig om fb. Det kan gå riktigt över styr där. Det var förresten där jag hittade din blogg. Kämpa på nu! Styrkekram till dig. ❤

    SvaraRadera