måndag 1 februari 2016

Min kost, tillskott och rutiner


Jag la ut på facebook om mina positiva resultat från röntgen och cancermarkör och har fått jättemånga meddelanden på messenger av människor som vill veta vad jag gjort. Här kommer en sammanfattning:

KOSTEN
Jag har ändrat min kost så att jag inte äter socker. Är noga med att kolla innehållaförteckningar då det är socker i det mesta. Cancer lever på socker. Äter heller inte snabba kolhydrater som finns i ris, potatis, pasta, bröd..... Undviker allt spannmål. Har även tagit bort mejeriprodukter och kött. Äter smetana, egengjord kefir och lättkeso. Tar nån ostskiva med smör på ibland för att det är så gott, har haft i nån msk grädde i maten vid enstaka tillfälken. Har även gjort bröd på ost, ägg och mandelmjöl vid något tillfälle när kefiren är slut :-) Äter ibland fisk och skaldjur men det är kanske 1-2 ggr per månad. Min kost består av grönsaker och bönor i princip, men inte sojabönor då dessa påverkar våra hormoner och min tumör är hormonkänslig.

KOSTTILLSKOTT
Jag tar per dag
D3 vitamin 12000 IE * 2
C vitamin 6000 mg
Q10 30 mg
selen  200 ug * 2
omega 3 3000 mg * 2
magnesium 2200 mg
B vitamin komplex * 2
zink 40 mg * 2
K2 100 ug * 2
jod 2 droppar * 2

NYTTIGHETER
Blandar ut 1 rågad tsk chlorella och 1 rågad tsk vetegräs i ett glas vatten och dricker varje morgon.

Morgon och kväll tar jag 1 msk Kolloidalt silver och oftast blir det en msk mitt på dagen oxå.

MSM har jag börjat ta igen. Tog det förut och blev sååå dålig men insåg att jag tagit på tok för hög dos. Nu började jag med 1/2 krm på morgonen i en vecka och höjer med 1/4 krm per vecka för att i te få så starka utrensningssymtom som förra gången. Hittills funkar det bra!

Jag gör te på Chaga som jag har i ingefära i. Dricker detta flera ggr/dag. Man kan med fördel även ha i citron. Chaga är basiskt, vilket är bra för att höja PH-värdet.

Jag gör en smet av gurkmeja, ingefära och svartpeppar som jag blandar ut med chagate 2 ggr/ dag. 1 msk pasta per gång.
1/2 dl gurkmeja
1/2 dl ingefära
1 tsk svartpeppar
2 dl vatten
Rör ihop i kastrull på svag värme tills det blir som en pasta. Förvara i kylskåp, håller minst 1 vecka.

Jag har ju en tumör i levern och för att stötta levern tar jag dagligen Mariatisteltinktur. 1 tsk varje dag häller jag i Chagateet. Har även i 1 tsk Chagatinktur varje dag. Tinktur innebär att starksprit dragit ut ämnen ur ex Chagsn, som man bara kommer åt på det sättet.

Aprikoskärnor innehåller amygdalin som angriper tumörer. Jag äter flera såna varje dag. Läs på om det för de kan vara giftiga vid för höga doser. Jag har malt mina och förvarar i en glasburk men jag har hört att amygdalinet dunstar så kärnorna ska antingen tuggas eller malas och ätas direkt. Jag började med två om dagen och har sedan ökat successivt så att jag nu äter ca 15 om dagen. Max 5-6 st per timme är rekommenderat. Viktigt att påpeka är att jag har blivit avrådd av en näringsterapeut att äta dessa då de belastar levern. Jag har valt att äta dem endå så länge levern inte protestesterar genom förhöjda värden eller att jag blir negativt påverkad av dem på annat sett.

Jag blandat 2 ggr/dag lättkeso med ekologisk kallpressad linfröolja, vilket används som en behandlingskur i bla Spanien, den s.k Budwigdieten. Blandningen sägs få såna egenskaper att de krackelerar cellmembranet och gör att cellen fylls med syre så att cancercellen dör. Nåt sånt, mycket förenklat. Läs på om det, googla på "keso och linfröolja" så finns det bra och viktig information. Viktigt att göra rätt, hur mycket av varje och hur det ska blandas och intas. Jag äter detta två gånger om dagen med blandningen 4 msk keso och 2 msk olja. Efter att det är ordentligt blandat har jag på malda aprikoskärnor och granatäppelkärnor. Smakar mer ok då :-)

Varje morgon och kväll dricker jag 1 tsk bikarbonat i 2 glas vatten. Detta hjälper njurarna och höjer ph-värdet.

RUTINER
Ja jag tror det är allt. Sen dricker jag ingen alkohol i princip. Kan ta lite whiskey i botten av ett glas och ha i 3-4 isbitar men har börjat undra varför jag gör det, så det händer i princip inte längre.  Jag försöker att promenera minst 20 min varje dag. Gärna längre och oftare. Kroppen behöver motion men behöver inte hårdtränas.

Djupandning är viktigt. Det är viktigt att lära sig att andas rätt då det är grunden till all hälsa. (Tian Schaman på FB) Andningen är kroppens kraftfullaste ph-regulatorn och rätt andning syresätter kroppens celler, vilket är viktigt då cancerceller inte trivs i en syrerik miljö. Jag intar 10 droppar cellsyre 3 ggr/dag och hoppas att det hjälper något.

Det är också att rekommendera att meditera eller yoga dagligen, det har jag tyvärr inte fått till riktigt, men jag övar på det. Ska börja genomföra egen healing enligt boken "Healingkoderna" men det är samma sak där, jag måste få in det som en rutin. Att slappna av, att beginna sig i en behaglug, angenäm och positiv känsla är oerhört viktigt. Ex mindfullness, massage, ett varmt bad eller vad som, som du njuter av.

Jag försöker oxå få i mig så lite gifter som möjligt. Använder inga kemikalier på kroppen. Använder flourfri tandktäm. Gör egen av kokosolja, msm och kolloidalt silvervatten.
Använder kokosolja utan lukt och smak som hudkräm och sminkborttagningsmedel. Använder ekologiskt smink, Undviker plast och E-ämnen.

Ja jag tror att det var det hela. Jag uppdaterar om jag kommer på något mer :-)

35 kommentarer:

 1. Vilken koll du har på allt detta nyttiga som bevisligen funkar för dig. Så glad för allt ditt slit och engagemang gett fin utdelning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Sofie. Jag har slukat allt i min väg sen i augusti :-)

   Radera
 2. Intressant att höra! Jag äter ungefär likadant, men har provat mig fram med olika tillskott. Tar du inte nymalda linfrön till keson (enligt originalreceptet)?

  SvaraRadera
 3. Intressant att höra! Jag äter ungefär likadant, men har provat mig fram med olika tillskott. Tar du inte nymalda linfrön till keson (enligt originalreceptet)?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det har jag inte gjort Lisa. Gör du det?

   Radera
  2. Ja, jag malde 2 msk linfrön som jag sen blandade i kesooljeblandningen när den mixats färdigt. Just nu har jag kört med pawpaw ett tag och det ska inte blandas med budwig och lite andra saker, så får jag se vad som fungerar bäst sen. Lycka till! Det här fixar vi! Men man får prova sig fram lite vad som fungerar bäst för en själv, allt funkar ju inte likadant på alla.

   Radera
  3. ok, jag har inte sett det förut, att man ska mixa linfrön också. Har förstått det som att man gör antingen eller, maler linfrön eller använder färdig olja?
   Ja det finns många olika metoder som påstås vara bra och man måste ju välja någon eller några. Kram

   Radera
 4. härligt jobbat, känns som att du blivit stark av det här så fortsätt. Hoppas att du också tar hand om den mentala biten för ett ännu starkare läkande//johan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den mentala biten är nästan den svåraste. Men jag försöker :-)

   Radera
 5. Heja heja 💖 som jag skrev på Facebook.
  Jag är så glad för din skull och samtidigt glad för det jag trott på, faktiskt hjälper.
  Jag har fått till mig att cancer är en svamp, och denna göder man med socker,
  Jag plockar själv chaga och dricker varje dag, jag tror på bikarbonat och att tillsätta stor mängd c vitamin .
  Om du visste vilken grej du gjort, skriv en bok, ut med det till folket
  Ha det gott nu. Kram kram 💖

  SvaraRadera
 6. Grattis grattis grattis.....Jag är verkligen glad för din skull.En STOR tack för att du delar med dig så mycket och så i minsta detalj av din erfarenhet och din seger mot det värsta .Det är något som är så enormt fint,mänsklig och beundrarsvärd.Njut av din vinst och ta till dig alla komentarer från oss som är så oerhört glada förr din skull.du har bevisat att det går att besegra det värsta med enkel sätt och god vilja.skickar dig många kramar du fina människan och önsar dig bara det bästa❤

  SvaraRadera
 7. Grattis grattis grattis.....Jag är verkligen glad för din skull.En STOR tack för att du delar med dig så mycket och så i minsta detalj av din erfarenhet och din seger mot det värsta .Det är något som är så enormt fint,mänsklig och beundrarsvärd.Njut av din vinst och ta till dig alla komentarer från oss som är så oerhört glada förr din skull.du har bevisat att det går att besegra det värsta med enkel sätt och god vilja.skickar dig många kramar du fina människan och önsar dig bara det bästa❤

  SvaraRadera
 8. Så mäkta glad och imponerad, hatten av 😊
  Pöss på dig 😙

  SvaraRadera
 9. Riktigt bra gjort! Det e så man botar cancer inte med fler gifter som oftast sjukvården vill påstå ☺ men funderade lite på cbd olja varför du inte tar det? Har bara hört det e bra har själv inte behövt använda än, däremot så dricker hela familjen mkt chaga, vi äter 100% eko å använder inga apoteksprodukter alls alla hygienprodukter e eko å inge fluor å inga sprutor i barna, sen kan vi allt äta lite bättre men är inte riktigt där än men på god väg ☺ tror det är väldigt viktigt att förebygga för å slippa cancer å om nån i familjen skulle få det så gör vi som dig ☺
  bockar å lyfter på foliehatten, du är min nya idol 💗 mvh Martina Haglund ☺

  SvaraRadera
 10. Åh tack för de fina orden Martina :-)

  Cdbolja tänker jag blir mitt nästa steg när och om detta inte har effekt. Det är svindyrt har jag förstått. Men jag tar det om det behövs som sagt:-) krsm ❤️

  SvaraRadera
 11. Vilken förändring du åstadkommit Carina, är glad för din & er skull för de positiva beskedet du fått!! KRAM fr Carmen

  SvaraRadera
 12. Du är beundransvärd! Är nyfiken på om du tycker din "nya" mat (veg., mejerifritt, mycket bönor m.m) är god eller om du tvingar dig själv för hälsoeffekternas skull? /Linda

  SvaraRadera
 13. Tack Linda :-)
  Det hade jag inte orkat tror jag, att äta sånt jag inte tycker om. Jag försöker laga mat som jag gillar och som är nyttigt. Men jag avstår ju från att äta mycket som jag tycker är gott. Älskar gratänger, kött och vin men det väljer jag bort och det är jobbigt ibland. Det känns riktigt surt att laga favoriträtter till familjen och själv inte äta. Men det har faktiskt gått bättre och bättre. Det bekommer mig allt mindre. Tack och lov :-)

  SvaraRadera
 14. Hejsan... Jag sällar mig till alla som beundrar dig för att du tagit tag i ditt liv och att det gett resultat...
  Jag har en fråga till dig om Chaga-te. Vilket Chaga-te använder du och var har du köpt det? Har fått höra att det är mycket olika kvalitet på dessa, beroende var man köper det.
  Vänligen May Lindgren, Göteborg

  SvaraRadera
 15. Hejsan... Vill oxå gratulera dig till dina fina lovande resultat av din "egenbehandling". Blir sååå glad när jag läser detta, att vi inte behöver vara "i klorna" på Big Pharma...
  Men jag undran nu om det Chaga-te du skriver att du dricker. vilket märke är det och var köper du det? Skulle bli glador du har tips att ge om det...
  Vänligen
  May Lindgren

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har plockat chagan själv, torkat den och kokar te på den. När den inte längre avger färg efter några gångers användning lägger jag dem i starksprit och gör så en tinktur.
   Kram till dig

   Radera
 16. Hello! Where do you buy/order CBD drops? What brand is it? I wonder is it legal to order it in Finland.
  Wishes, Paula from Finland

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hi
   I buy cbd at cannawell. In Sweden it is legal, I dont know about Finland.

   Radera
  2. Thanks for the answer, is your cbd how strong? There was 250 mg and 1500 mg. And also cbd included Frankincense and Black Cumin Seed, do you use just the cbd?

   Radera
  3. The oil I use include Frankincense and black cummin seed and it is 250 mg. The name is BLEND CBD. Yes, I only use cbd, not thc thoug My cancer is hormonsensitive.

   Radera
 17. I see. It's in question colon cancer, which is not hormonsensitive, do you know is the thc more suitable in this case? And cbd is used in hormonsensitive cancers?

  SvaraRadera
 18. I dont know much about this but I think tch kills cancercells, cbd dont. Cbd helps the immunsystem to kill the cells. So thc is more agressiv to treat cancer I think. But please ask someone who know about this more than me 😊

  SvaraRadera
 19. Ok, thank you and happy summer :)

  SvaraRadera