tisdag 15 juni 2010

Långtråkig dag

Har sovit jättedåligt några nätter. Svårt att somna och vaknar vid tretiden och har svårt att somna om. Undrar om det kan vara Champix som spökar? Läste i FASS att en biverkan kan vara sömnproblem men ska det komma flera veckor efteråt? Känner mig också mer illamående nu när jag tar dem och känner mig rastlös, okoncentrerad och på dåligt humör. Funderar på om jag ska sluta med dem.....men är rädd för att börja röka istället då.....

Ringde frissan idag och bokade tid för klippning och utprovning av peruk. Ska dit på måndag. Jag frågade om dom kunde klippa mig i olika frisyrer men hon bara skrattade!! Hon tyckte det var betydligt enklare om jag provade de hundratals peruker dom har i lager. :-) Så det är väl så det får bli. Får se hur kort jag vågar klippa mig.....ja, vad det nu spelar för roll när jag ändå kommer att tappa allt!

Försökte mig på att klippa gräsmattan idag men det ville sig inte. Fick inte igång klipparen trots flera försök och när det började stinka bensin misstänkte jag att den blivit sur. Ja, ja, jag försökte i allfall. Försökte få lite hyfs på vår björnbärs buske som ska klättra i spaljé men lyckades bryta av grenar istället :-( Så den får spreta åt alla håll.

En otroligt långtråkig dag idag. Vet inte vad jag ska ta mig för. Orkar inte städa eller fixa hemma, känner mig trött och grinig. Gubben ska ut och roa sig i kväll och sonen har flyttat. GUD vad det är synd om mig idag. Känner mig som en RIKTIG gnäll kärring :-) Tur att lillgumman har kompisar att leka med :-) Ska försöka mig på att laga lite mat iallafall och hoppas att den blir ätbar ;-/

1 kommentar:

  1. Man får vara gnällig, det går över:-)
    och du är duktig som slutar röka, jag slutade för 1½ år sedan och vete katten om jag lyckats i denna skiten, STÅ PÅ DEJ!!
    Kram!

    SvaraRadera