onsdag 5 oktober 2016

Smärtan är bättre

I dag har det varit bättre i magen, inte haft lika obt. Har ätit långtidsvärkande morfin morgon och kväll och alvedon/ipren då och då. Har legat i soffan största delen av dagen. Magen sväller igen och jag antar att det är vätska som fylls på.

Kl 17 var vi till Emelies skola på utvecklingssamtal och efter det hämtade vi Natalie på tågstation. Åkte till Liljas och åt mat och sen var det kraschlandning i soffan. Magen är svälld och stind men jag har inte så ont och det är såååå skönt!

Nu ska jag sova och hoppas till högre makter att vi kan åka på teater i mirgon kväll. Vi bokade Oscarsrevyn för länge sen och i morgon är det dags. Tveksamt om jag orkar men under kan ju ske 😊  Vill så gärna kunna åka men det är ju heller inte roligt om jag har jätteont och bara vill hem. Ja vi får se hur det blir. Har försökt sälja biljetterna men det är allt för kort varsel tydligen.

Sov gott mina fina vänner ❤️❤️❤️ Jag är tacksam att ni finns, varenda en av er ❤️

2 kommentarer:

  1. Skönt att du får smärtlindring som börjar fungera. Förstår att du är tveksam till teaterbesöket men i morgon är en annan dag som kan bli bättre. Hoppas du får en bra och smärtfri dag med god energi.//Ullis

    SvaraRadera
  2. Tack fina Ullis ❤️ Önskar dig med en bra och trevlig dag 😊

    SvaraRadera